تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: 101 نکته و ترفند برای استفاده از Css در طراحی وب (دانلود کنید)

حـــــرفـه ای amir abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض 101 نکته و ترفند برای استفاده از Css در طراحی وب (دانلود کنید)

معرفی کتاب 101 نکته و ترفند برای استفاده از CSS در طراحی وب

حدود 1 سال پیش بود که برای فارسی کردن یک سری از قالب ها مجبور شدم که CSS رو به شکل درست و اصولی یاد بگیرم. خیلی به دنبال کتاب مناسب گشتم ولی متاسفانه هیچ کتاب خوب و مفیدی برای CSS در بازار ما موجود نیست. تمامی کتاب هایی که در حال حاضر برای آموزش CSS موجوده و ترجمه شده به طور تخصصی به آموزش CSS نپرداخته و تنها بخشی یا در نهایت یک فصل از کتاب به آموزش مبانی CSS اختصاص داده شده که به نظر من این مقدار برای یادگیری CSS کافی نیست.
    متاسفانه در ایران کتاب به یه شی تجاری تبدیل شده و اگر اسم کتاب جذاب نباشه و یا در مورد یک بحث تخصصی باشه ، هیچ ناشری حاضر به چاپ اون کتاب نمیشه. به همین خاطره که در حال حاضر تعداد زیادی کتاب برای آموزش photoshop و یا microsoft word در بازار کتاب ما موجوده ولی کتابی برای آموزش indesign CS2 که به عنوان معروف ترین نرم افزار صفحه آرایی مجله، روزنامه، کتاب شناخته میشه ، وجود نداره و یا اگر هم کتابی چاپ شده کیفیت خوبی نداره.
    من این کتاب رو همون سال گذشته تهیه کردم و چون دیدم کتاب خیلی ساده نوشته و حتی در سایت آمازون هم همه خریداران این مورد رو متذکر شدن که کتاب خیلی ساده و مرتب نوشته شده، تصمیم گرفتم کتاب رو به فارسی ترجمه کنم و اصلا به این مسئله فکر نکردم که ممکنه این کتاب رو هیچ ناشری چاپ نکنه. خوشبختانه بعد از اتمام ترجمه کتاب و با ملاقاتی که با مسئولین انتشارات ناقوس داشتم، انتشارات ناقوس حاضر شد این کتاب رو چاپ کنه و این کتاب به عنوان اولین کتاب تخصصی در زمینه CSS محسوب میشه.
    این کتاب در 9 فصل نوشته شده و در هر فصل به بررسی تعدادی از دستورات پر استفاده CSS پرداخته میشه و اون دستورات از همه جنبه ها بررسی میشه. برای هر دستور یک مثال هم وجود داره تا بتونید نحوه عمکرد دستور مورد نظر رو در عمل ببینید.
    در کل یکی از بهترین کتاب هایی هستش که تا به حال برای آموزش CSS نوشته شده و به ساده ترین زبان ممکن CSS رو به شما آموزش می ده.
    این کتاب به تعداد زیادی تمرین همراهه که از طریق همون تمرین ها می تونید CSS رو خیلی خوب و راحت یاد بگیرید. در فایل نمونه کتاب ، فهرست کامل مطالب کتاب موجوده و از طریق فهرست متوجه میشید که باقی مطالب موجود در کتاب چه مطالب هستند.
    برای اینکه متوجه بشید CSS چیه و به چه کار میاد و هم برای اینکه کمی از کتاب رو مطالعه کنید ، می تونید 50 صفحه از کتاب رو به شکل کاملا رایگان از لینک زیر دریافت کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صورت تمایل به خرید نسخه اصل کتاب هم می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید و کتاب رو با 20 درصد تخفیف از طریق اینترنت از انتشارات ناقوس خریداری کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کتاب اولین کار ترجمه من محسوب میشه و طبیعتا مملو از اشکاله. در دوستانی که کتاب رو خریداری کردند و یا از همین 50 صفحه نمونه کتاب استفاده کردند خواهش می کنم که اگر مشکلی در کتاب می بینند و یا بخشی از کتاب رو غیر قابل درک می بینند حتما از طریق ایمیل مورد رو به من متذکر بشوند.

موفق و پیروز باشید

امیر عباس عبدالعلی

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن سرور ما یه خورده ضعیفه و ممکنه موقع دانلود پیغام خطا دریافت کنید
    اگر پیغام خطا دریافت کردید چند دقیقه بعد دوباره دانلود کنید

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چرا همش مات رو تیغ میزنید خوب مفتی بدین دیگه ..
    من از شما میخرم و یه جا اپلود میکنم و قول میدم
    تو همین فورم رایگان با لینک مستقیم بزارم

آخر فروم باز Creeping Death's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Where The Wild Thing Are

پيش فرض

می گم یه جورایی داری کار تبلیغاتی می کنی و این کار هم خلاف قوانین است . بپا مدیران بهت گیر ندهند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

مثل اینکه سایتشون به چیز رفته
    آخه من چقدر میگم تو گرفتن دامنه ناشی بازی نکنید ، اگه صدای من رو شنیدن!

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سایتشون به چی رفته .. ها کلک ..

چه ربطی به دامنه داره ... حتی اگه چیز و پنیر هم شده باشه هیچ ربطی به دومین نداره دوست عزیز
    ضمنن من تو فورمشون رفتم و هیچ مشکلی هم نداشت ..

موفق باشین .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سایتشون به هیچی نرفته...
    من همین الان دانلود کردم
    برو به خودت.....

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سایتشون به هیچی نرفته...
    من همین الان دانلود کردم
    برو به خودت.....
    اره یادم رفت بگم سایت به هیچی نرفته چون من هم دانلود کردم مثل اینکه
    اینترنت مایفرند جان به یه چیزای رفته . به چه چیزای رفته ها !

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا همش مات رو تیغ میزنید خوب مفتی بدین دیگه ..
    من از شما میخرم و یه جا اپلود میکنم و قول میدم
    تو همین فورم رایگان با لینک مستقیم بزارم
    عزیز دلم کتاب پی دی اف نیست که بشه لینک دانلود مستقیم بدم به شما. در ضمن کی یه کتاب 400 صفحه ای رو ترجمه میکنه و مجانی در اختیار بقیه میزاره. الان تو همه سایت های ایرانی طرف نرم افزار شرکت های معروف رو کپی میکنه و می فروشه بدون اینکه براش زحمتی کشیده باشه بعد شما توقع دارید من زحمت 5.5 ماه کارم رو مجانی بزارم برای دانلود

می گم یه جورایی داری کار تبلیغاتی می کنی و این کار هم خلاف قوانین است . بپا مدیران بهت گیر ندهند.
    عزیز دلم من قوانین رو بهتر از شما میدونم. هیچ لینک وجود نداره که کاربر رو مجبور کنم تو سایت ما عضو بشه. لینک دانلود فایل مستقیمه. اون بنر هم که تو امضام هست لینک میشه به یه صفحه تو همین سایت و از سایت خارج نمیشه. یه سری لینک متنی هم تو امضام هست که این هم خلاف قوانین نیست. شما قوانین رو بخونی بد نیست

واقعا باید تاسف خورد. ادب و نزاکت این دوستان واقعا جلب توجه می کنه. منظور شما از اون واژه چیز چیه ؟
    شما هنوز اینقدر اطلاعات نداری که وقتی سایت بالا نمیاد ربطی به دومین نداره و مشکل از سروره

من این تاپیک رو تو سایت های مشابه هم زدم. بچه ها به جای حمایت کردن از این قبیل کار ها دارن پشت سرم دری وری میگن. بنده های خدا همین که تو این بازار مزخرف کتاب با هزار زحمت تونستم یه ناشر پیدا کنم که یه کتاب کاملا تخصصی رو چاپ کنه خودش کار بزرگیه. اگر کمک و حمایت نمی تونید بکنید حداقل بی احترامی نکنید

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

واقعا باید تاسف خورد. ادب و نزاکت این دوستان واقعا جلب توجه می کنه. منظور شما از اون واژه چیز چیه ؟
    شما هنوز اینقدر اطلاعات نداری که وقتی سایت بالا نمیاد ربطی به دومین نداره و مشکل از سروره
    با شما صد در صد موافقم مای فرند نقطه ننگ این فورم هست اینجانب بعنوان یکی از کاربران
    P30world ازجانب مای فرند از شما عزر خاهی میکنم و اومید وارم که شبه این که پچه های
    فورم P30world بی اد و بینزاکت را از ذهن پاک کنید

عزیز دلم کتاب پی دی اف نیست که بشه لینک دانلود مستقیم بدم به شما. در ضمن کی یه کتاب 400 صفحه ای رو ترجمه میکنه و مجانی در اختیار بقیه میزاره. الان تو همه سایت های ایرانی طرف نرم افزار شرکت های معروف رو کپی میکنه و می فروشه بدون اینکه براش زحمتی کشیده باشه بعد شما توقع دارید من زحمت 5.5 ماه کارم رو مجانی بزارم برای دانلود
    واقعن حق دارید ..

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •