تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: كمك در مورد خريد يك سيستم Home Studio

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض كمك در مورد خريد يك سيستم Home Studio

با سلام ، دوستان عزيز ، من ميخوام يك سيستم Home Studio براي كار با نرم افزارهايي مثل cubase ، sonar ، nuendo ، reason ... ( و در نهايت اگر امكان پذير باشه با protools ) جمع كنم . به منظور كار با Sample ها و ضبط vocal ، آهنگسازي ، mix & master نهايي كار . اينا رو گفتم كه دقيقا انتظارم را از سيستم بيان كرده باشم . اگر از شما دوستان ، خيلي خيلي ممنون ميشم هر كس تجربه يا اطلاعاتي داره كمكم كنه . سيستمي كه خودم در نظر گرفتم اينه :
    M/b : asus p5b deluxe Intel p965 OR asus p5wd deluxe intel 975x
    از سري p5b كدومشون ؟ p5b ؟ p5b -E ؟ ...
    Cpu : intel core 2 ، duo ،1066 fsb ، 4 mb cashe
    مثلا E6600 ---> 2.4 و يا 2.13 و يا 2.66 كه specification هاشون رو هم كه توي سايت intel نگاه كردم هيچ فرقي با هم ندارن ولي تو بازار هر كدوم200000 - 100 تومن با هم فرقشونه ! از بي صاحب بودن و انحصاري بودن بازار ايران !
    sound : fw410 و يا creative xfi platinum External كه البته نظر خودم روي m- audio هاست تا creative ، كه تنها روي اين مدل xfi external عده اي تست كردن و پيشنهاد دادن .
    Ram : OCZ dual channel 2*512 =1 GB b800 Gold
    hd : western digital 320 gb ، 16 mb ,sata II
    DVD Writer هم به نظر خودم يا plextor يا sony يا pioneer كه هر كي هم يه چيزي ميگه
    همينطور در مورد power كه بايد چند وات green رو بگيرم ، مال خودم 400 وات گرينه ، چند وات واقعا دور از شعارهاي بازار احتياج دارم ؟
    در ضمن من حدود 1300000 - 1200 در نهايت ميتونم هزينه كنم.هم چنين در مورد قيمت ؟
    Last edited by nami 1; 07-03-2007 at 16:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •