از همه شما براي اين كار دعوت مي كنم مثلا در يك هفته همه جمله (بخش دانلود شما ضعيف شده) رو به كليك ميل ميزنيم لطفا نظراتتون رو بگين .
آدرس اي ميل رو هم كه همه ميدونين : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه شما براي اين كار دعوت مي كنم مثلا در يك هفته همه جمله (بخش دانلود شما ضعيف شده) رو به كليك ميل ميزنيم لطفا نظراتتون رو بگين .
آدرس اي ميل رو هم كه همه ميدونين : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه ولی باید یه هدفی داشته باشیم
اگه میشه بیشتر توضیح بده!! :roll:
خب با اين كار تعداد اي ميل هايي كه موضوع خاصي رو مطرح كدن زياد ميشه و اون ها مجبورن به اي ميل عمل كنند اگه يه متن خوب براي اي ميل سراغ دارين بزارين تا همه اون رو بديم
آقا تو چقدر باهوشي
تو مي توني بجاي اين كارا از يك
Mail Bomber +Fake Mail كمك بگيري و در هر ثانيه يك ايميل ارسال كني برنامش هم تو اينترنت زياده فقط يادت باشه گزينه ي Random رو فعال كني...
چاكرت Unix OS
كليك جام جم كلا نسبت به قبل ضعيف شده. اگه يك ايميل باشه كه بگيم چرا اينطور شده بهتره تا بخواهيم فقط يك بخش خاص اون رو در نظر داشته باشيم.
سلامنوشته شده توسط mehdi_best
مشخص هست که چرا ضعيف شده
وقتي تيم اين قسمت را تغيير بدهند و يک سري افراد غير حرفه اي جاي قبلي ها را بگيرن نتيجه اش همين ميشه.
فکر مي کنم چنين اتفاقي سر اين قسمت روزنامه همشهري اومده چون تغيير پستها در شهرداري بسيار زياد شده.
سلام
به نظر منم که خيلي بدتر از قبل شده
والله قرار بود عوضش کنن بهتر بشه
نظر سنجي کردن ولي بهتر نشد
موفق باشيد فعلا
يه زماني بود كه منتظر بودم تا صبح يكشنبه بشه و كليك رو بخونم اما الان اصلا برام مهم نيست كه بخونم يا نه
خداییش مهدی جان همینه که میگی من به خاطر همین کلیک روزای یکشنبه اصلا از روزای هفته جدا شده بود و یه روزه دیگه ای شده بود برام اما چند وقته فقط میخرم به امید این که شاید بهتر بشه ان شا ا... یه روز برمیگرده به همون دوران یا شاید هم بهتر شه این ایمیلارو بزنیم شاید تغییر کرد :roll:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)