سلام کسی میدونه چجوری میتونم یکی از اینها رو که خودش خود به خود اضافه شده و هیچ جوری هم نمیتونم حذفش کنم رو حذف کنم ؟ خیلی اذیت میکنه ( همون قسمتی که دورش خط قرمز کشیدم )![]()
سلام کسی میدونه چجوری میتونم یکی از اینها رو که خودش خود به خود اضافه شده و هیچ جوری هم نمیتونم حذفش کنم رو حذف کنم ؟ خیلی اذیت میکنه ( همون قسمتی که دورش خط قرمز کشیدم )![]()
روی Task Bar کلیک راست کن و Lock The taskbar رو کلیک کن تا تیک کنارش فعال بشه!
حالا دیگه امکان جابجایی Task Bar نیست و اون خطوط رو هم نشون نمیده!
ممنون از جوابتون ، این کار رو خودم بلدم و الان هم اون گزینه رو فعال کردم تا از این خط اضافه که باعث دردسر شده عکس بگیرم و اینجا بگذارم![]()
من به نمایش داده شدن یا نمایش داده نشدن اون خط چیکار دارم آخه ، وجود اون خط این مشکلی رو در عکس زیر میبیند به وجود میاره ، برای همین اون خط باید حذف بشه نه اینکه وجود داشته باشه و فقط نمایش داده نشه![]()
اینجا هر کی بعد از اینکه مشکلش حل میشه میگه: اینو که خودم بلد بودم و یک مشکل دیگه رو مطرح میکنه!
البته منظورم شما نبودید!
کلیک راست رو Task Bar و سپس Toolbars - حالا تیک همرو غیر از Language Bar بردار!
آقا دستت درد نکنه ، ما نخوایم شما به ما کمک کنی باید کی رو ببینیم !![]()
اینی که گفتی رو فقط خودت تو دنیا بلدی ، هههههههههیچکی دیگه هم بلد نیست ، آفرین ، بیست صد آفرین ، خوب شد ؟![]()
ولی این چیزی رو که گفتی مشکل من رو حل نمیکنه ، شما هم با این چیزائی که گفتی نه مشکل من رو متوجه شدی و نه فکر میکنم که قدرت حل کردنش رو داشته باشی ، پس لطف کن و پست بیهوده نده![]()
ممنون از لطفت![]()
OK -----------
کس دیگه ای نمیتونه کمک کنه ؟![]()
باسلام خدمت تو دوست عزیز اگر ناراحت نمیشی تا کمک کنم
شما برو روی ان چیزی که دورش خط قرمز کشیده بودی و کلیک سمت راست بکن و گزینهیprprrties
کلیک کن و گزینهیمlock thetask bar رافعال کن
Last edited by final; 06-03-2007 at 14:40.
اگر نارحت نمیشی کمک کنم چیه![]()
اگر قرار بود از کمک کردن کسی ناراحت بشم اصلا پست نمیزدم![]()
![]()
من از این ناراحت میشم که کاربرهائی مثل شما و اون کس که قبلا پست داده بود حتی به خودشون زحمت خوندن پست آدم رو هم نمیدن و فقط جواب میدن![]()
![]()
![]()
چیزی رو که شما میگید رو دقیقا نفر قبلی هم گفته و من هم کامل و با عکس توضیح دادم که مشکل چیه![]()
![]()
![]()
![]()
روی تسکبار راست کلیک بیا روی گزینه تولبار و تیک مدیا پلیر رو بردار
البته اگه لطف کنی بگی از کی اینطوری شده خوب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)