تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 48

نام تاپيک: Lcd سامسونگ یا سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14 Lcd سامسونگ یا سونی

با سلام.
    میخواستم ببینم ال سی دی سامسونگ اخرین مدل 17 اینچ با قیمت زیر 300 هزار تومان و سرعت 2ms بهتره یا سونی که پایینترین مدلش 310 هزار تومان با سرعت 8ms است بهتره؟
    من خودم 17 اینچ میخوام و بیشتر از لحاظ کیفیت تصویر میپرسم.
    و اینکه بدرد کارهای گرافیکی و بازی میخوره یا نه؟
    ماکس بودجه:350 هزارتومان.
    با تشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash the archer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازي samsung

کار گرافيکي sony

و اينم در نظر بگير که نبايد مثلا يه sony قديمي رو با يه samsung جديد مقايسه کني چون باز فرق داره (در کل بهتره از روي مشخصات کامل برسي کرد)

مثلا اگر sony هم 2 ms بود من براي هر دو کار ميگفتم sony
    Last edited by arash the archer; 04-03-2007 at 14:55. دليل: اشتباه در type

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آخه این دیگه چه حرفی اقا آرش نوشتی بازی سامسونگ . کارای گرافیکی سونی ؟ میشه بپرسم بازی جز کدام کارها میشه ؟؟؟

شما برو مدل Bf1750 رو با قیمت 270تومن بخر با 2ms اگه هم میخواستی متحرک باشه ال سی دی که من دارم رو بخر B1750 که 8ms

سونی مونی رو بیخیال

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash the archer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

samsung جان

در اينکه مانيتورهاي samsung (کمپاني نه شما ) کيفيت خيلي خوبي دارن شکي نيست ولي براي کارهاي گرافيکي که game ها اصلا در اون شاخه قرار نميگيرن ! نکته اي خيلي مهم هست و اون هم true color هست که به اين معني هست که رنگ اجسام تا چه حد به واقعيت نزديک هست اونهايي که با نرم افزارهايي مثل photo shop يا امثال اون کار کردن معني اون رو به خوبي ميدونن و ميدونن که چه ارزشي داره ؛ مثلا يه گرافيست وقتي داره رو يه طرح کار ميکنه ميخواد مطمئن باشه رنگهايي که انتخاب ميکنه دقيقا همون هست که مي بينه و اين مهم بوجود نمياد مگر اينکه مانيتور در نمايش دادن اون دقيق باشه ؛ اين موضوع در بحث رنگها در وسايل چاپ هم وجود داره و در اونها هم مهمه که تا چه حد دقيق رنگها رو چاپ ميکنند

در مورد gamer ها بيشتر ميشه گفت دو مقوله Resolution و Response Time از اهميت ويژه بر خور دارن چرا که براي اين گروه از user ها سرعت و فشردگي تصوير مهمترين مسئله هست

ولي براي گرافيستها اين گزينه ها مهم هست :

Resolution هر چه بالا تر بهتر چرا که اغلب اونها با فايلهاي با کيفيت بالا کار ميکنند
    Pixel Pitch به اونها تصوير دقيق تر و واقعي تر ميده که حاشيه هاي اون کمتر حالت بريده بريده داره
    Brightness و Contrast Ratio و Display Colors هم براي اونها رنگهاي دقيق تر رو فراهم ميکنه

براي مقايسه هم نميشه تنها به اعدادي که شرکت سازنده ميده اکتفا کرد ؛ يک گرافيست علاوه بر اينکه اين اعداد رو مد نظر قرار ميده خودش هم بايد از قدرت بيناييش استفاده کنه تا مناسبترين مانيتور رو تهيه کنه

اينجاست که کار براي انتخاب gamer ها خيلي اسون ميشه چون اونها دنبال true color نيستن و برعکس هر چي تصوير خوش آب و رنگتر باشه براي اونها جذاب تره و مهم نيست که با واقعيت چقدر متفاوت هست

شاد و پيروز باشي
    Last edited by arash the archer; 06-03-2007 at 12:55. دليل: اشتباه در type

پروفشنال hiwa_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حرفای من روآرش زد ولی dell هم یادتون نره که بدک نیست

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اتفاقا همین امروز فهمیدم که Dell هم ال سی دی میزنه برام عجبیب بود .
    ولی شما یعنی فکر مکنید که سامسونگ ایستاده تا سونی بیاد ال سی دی هایی که بدرد کارای گرافیکی میخورن رو برنه و اون هیچ کاری نکنه ؟؟؟ سامسونگ الان توی دنیا اول خوب بعدشم هم پاناسونیک بعدش رو نمیدوم ولی اگه کسی میدونهیه لیستی از فروش برندهای ال سی دی ها بده . منم خودم بی 7150 دارم همین دیروز هم ی کارت گرفتم بازی فلایت سیمیلیتور هم خیلی با کیفیت اجرا کرد یعنی کم و کاستی نسب به سونی و ال جی نداشت
    ولی بازم با خودته هر کدوم رو میخوای بگیر

پروفشنال hiwa_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سامسونگ اولین فروش رو در دنیا داره حرفی نیست چون به نصبت کیفیت کار و قیمت به صرفه است ولی بهترین نیست بهترین سونی بوده و هست و خواهد بود ولی چون قیمتش در حدی هست که خیلی ها قادر به خریدنش رو ندارن

Sync Master 226bw این مدل با این امکانات از سامسونگ قیمت 377,68€ با 22 اینچ
    حالا سونی Sdm-s205f/s با 20 اینچ قیمت € 589,00
    البته همینجوری دو تا مدل واستون پیدا کردم که از نظر مشخصات با هم تقریبا فرق دارند ولی فقط منظورم قیمت بین این دو تا بود مانیتورهای ٢٣ اینچ سونی نزدیک 1300 یورو قیمت دارند و برای کارهای گرافیکی وضوع عکس و دیدن رنگها به صورت کامل و واقعی مشهورند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سونی مدل پایین تکنولوژیش نسبت به مدل جدید سامسونگ پایینتر نیست؟سونی مدل بالا هم که گرونه

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

به نظر من اگه سونی واقعآ ساخت ژاپن باشه از سامسونگ بهتره.

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

الان سونی در زمینه ی پلاسما و LCD حرف اول رو میزنه.
    فقط کافیه که دو تا مانیتور Sony و Samsung رو کنار هم بزاری و از نظر کیفیت با هم مقایسه کنی.
    همین.
    اونوقت اونجاست که میبینی Sony کجا و .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •