سلام دوستان
من روی سیستمم مشکل با ایمیل یاهو دارم. ایمیلم باز میشه ولی هیچ فایل اتچ شده ای را نمی تونم ببینم.
ضمنا هیچ کاری حتی حذف نمی تونم انجام بدم.؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی من روی سیستمهای دیگه با ایمیلم مشکلی ندارم.
سلام دوستان
من روی سیستمم مشکل با ایمیل یاهو دارم. ایمیلم باز میشه ولی هیچ فایل اتچ شده ای را نمی تونم ببینم.
ضمنا هیچ کاری حتی حذف نمی تونم انجام بدم.؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی من روی سیستمهای دیگه با ایمیلم مشکلی ندارم.
Last edited by roonak2006; 04-03-2007 at 10:57.
پيشنهاد ميکنم از firefox استفاده کنيد، مجانی هم هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا اينکه IE خودتون رو repair کنيد.
پيروز باشيد
خب من IE را هم دوباره زدم ولی مشکلم حل نشد.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيز ،
منظور شما از "دوباره زدن" IE چيست ؟
در هر صورت پيشنهاد ميكنم ابتدا تمام فايلها و كوكي هاي IE را پاك نماييد ( حتي بهتر است Clear History را نيز انجام دهيد ) ، سپس از قسمت Tools وارد Internet Options شويد و وارد شاخه Advanced شده و بر روي دكمه Restore Defaults كليك نماييد. سپس يك بار سيستم را Restart كرده و نتيجه را بررسي نماييد.
اگر مشكل رفع نشود ممكن است فايلهاي سيستمي مرورگر آسيب ديده باشند كه يا با كمك دستور sfc /scannow بايد نتيجه را بررسي نماييد و يا با Repair ويندوز ( البته اين تنها در حالتي است كه مطمئن باشيد سيستمتان آلوده به ويروس يا فايل مخرب نشده است ).
اگر احتمال ويروس يا فايل مخرب را ميدهيد بايد با نرم افزارهاي مربوطه ابتدا سيستم خود را اسكن نماييد.
اميدوارم مشكلتان هرچه سريعتر برطرف گردد.
شاد و پيروز و موفق باشيد.
آفرين، دقيقاً دستور هايی رو که ما تو mcse خونديم رو گفتيد. ( sfc /scannow )
البته شما بايد سی دی windows رو هم داشته باشيد، در صورتی که فايلی corrupt شده باشه
من هم منظور اين گرامی رو که فرمودند : دوباره زدم رو متوجه نشدم !
Last edited by Parsian-Soft.IR; 05-03-2007 at 14:20.
منظورم اینه که از سی دی ایکس پی :
install optional windows components را انتخاب کردم و سپس
internet explorer را.
very well, اين کارهای رو که اين گرامی فرمودند رو انجام بديد. در صورتی که درست نشد بفرماييد که يک راه حل ديگه بگم ( يا بگيم ).![]()
از راهنمایی دوستان ممنونم.درست شد
دوستان دوباره مشگلم برگشته. یعنی امکان اتچ کردن فایل را روی سیستم خودم ندارم و ضمنا فکر نمی کنم کامپیوترم ویروس داشته باشه چون آپدیت اینترپرایز مک افی را دارم .
شما firefox رو که گفتيم رو امتحان کردی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)