ببخشيد مي شه بازي راز دينا سور هاي را برايم كمي توضيج بدهيد من اين اسم را تازه شنيدم
ببخشيد مي شه بازي راز دينا سور هاي را برايم كمي توضيج بدهيد من اين اسم را تازه شنيدم
راز دایناسور ها ؟!!!
شاید همون Dinno Crissis بوده . این بازی ( مثلا ) ترسناک هستش ولی خیلی جالب و سخت و فکری هستش . خیلی هم جک و جونور داره که بکشی . بد نیست یه امتحانی بکنی
تایید می کنم:شاید همون Dinno Crissis بوده . این بازی ( مثلا ) ترسناک هستش ولی خیلی جالب و سخت و فکری هستش . خیلی هم جک و جونور داره که بکشی . بد نیست یه امتحانی بکنی
خیلی بازی جالب و فکری هست و اگه بازیش کنی شیفتش می شی. تو تا شخصیت داره که با هر دو در بازی باهاشون بازی می کنی.
داستان از این قرار هست داستان دایناسورها دوباره زنده شده و به تمامی شهر ها حمله می کنند و همه رو می خورند حالا دو نفر فقط می تونند فرار کنند و به فضا سفر کنند.که نقش این دو نفر را ما بایستی ایفا کنیم.
در طی این بازی به معماهای پیچیده.نبرد با دایناسورهای بسیار غول پیکر.مخفی شدن و... روبرو خواهید شد.
چند ورژن داره
من ديدم مال ps1 رو براي ps2 هم هست
بازیه قشنگیه ولی فقط یه ذره خیلی زیاد قدیمیه![]()
فکر نکنم اصلا بازی به اسم رازدایناسورها باشه .
دو تا .چند ورژن داره
من ديدم مال ps1 رو براي ps2 هم هست
هر دو تا هم برای PS1 هست .
دومی خیلی قشنگ تر از اولی بود .
آره . اولی اصلا دایناسور نداره !دو تا .
هر دو تا هم برای PS1 هست .
دومی خیلی قشنگ تر از اولی بود .
اسلحه هاش هم خیلی کمه . بدبختی معما هم نداره ! کنترلش هم که افتضاح !
همون Dino Crisis .فکر نکنم اصلا بازی به اسم رازدایناسورها باشه .
نه دیگه به فضا نمیرند . همون توی جنگل بهشون حمله میشه و اونا هم از یک دره میپرند پایین .تایید می کنم:
خیلی بازی جالب و فکری هست و اگه بازیش کنی شیفتش می شی. تو تا شخصیت داره که با هر دو در بازی باهاشون بازی می کنی.
داستان از این قرار هست داستان دایناسورها دوباره زنده شده و به تمامی شهر ها حمله می کنند و همه رو می خورند حالا دو نفر فقط می تونند فرار کنند و به فضا سفر کنند.که نقش این دو نفر را ما بایستی ایفا کنیم.
در طی این بازی به معماهای پیچیده.نبرد با دایناسورهای بسیار غول پیکر.مخفی شدن و... روبرو خواهید شد.
یادش بخیر . بازیه بود در نوع خودش
مخصوصا شماره 2 بازی اون مرحله که یک دایناسور کوچک رو باید طوی تله بندازی خیلی باحال بود
![]()
آره . واقعا يادش بخير . من چقدر اون مرحله گير كردم . تا دايناسوره ميومد بيرون ميخواستم با تير بزنمش !یادش بخیر . بازیه بود در نوع خودش
مخصوصا شماره 2 بازی اون مرحله که یک دایناسور کوچک رو باید طوی تله بندازی خیلی باحال بود
آخرش هم انقدر بازي كردم و تير هدر دادم تا ديدم خودش با زبون خوش كارت رو داد !
آره . واقعا يادش بخير . من چقدر اون مرحله گير كردم . تا دايناسوره ميومد بيرون ميخواستم با تير بزنمش !یادش بخیر . بازیه بود در نوع خودش
آخرش هم انقدر بازي كردم و تير هدر دادم تا ديدم خودش با زبون خوش كارت رو داد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)