جدیدا ویروسی به نام Kernel پخش شده که این ویروس هر پانزده دقیقه یک بار با ارور عجیب غریبی ظاهر می شود که خیلی ها به این ویروس آلوده شده اند. اما در اصل این ویروس نیست! و یک برنامه مخرب که شباهتی به ویروس دارد هست به همین دلیل هیچ کدام از آنتی ویروس ها نمی توانند کاری برای شما بکنند حتی قوی یا آپدیت باشند.
این ویروس از طریق صفحه های HTML که از اینترنت ذخیره می کنید به وجود می آید. این ویروس سه فایل دارد که هر سه تا در پوشه ویندوز در سیستم 32 ذخیره می شود که می توانید از تاریخ تولیدشان شناساییشان کنید. دو تا به نام Kernel و یکی به نام Systems هست که باید سه تا فایل را پاک کنید و بعد هر چه صفحه HTML مشکوک و جدید را باز کنید و هر وقت دوباره این سه فایل آمدند بدانید که این فایلها آلوده هستند و آنها را پاک کنید و برای همیشه لذت ببرید.
نکته: یادتان باشد برای اینکه بتوانید این فایلها را پاک کنید باید با استفاده از سه دکمه Ctrl و Alt و Del برنامه Kernel.exe را ببندید تا بتوانید فایلها را پاک کنید.
جستجو کردن این صفحات آلوده مطمئنا سخت هست ولی اگر به سایت بازی سنتر (Bazi Center) رفته اید و صفحه ای را در کامپیوتر ذخیره و اجرا کرده اید شک نکنید همان فایل آلوده هست چون من هم به همین طریق آلوده شدم.
از اثرات این فایل آلوده:
1- ارورهای پشت سر هم
2- باعث پایین آمدن سرعت کامپیوتر
3- باعث پایین آمدن سرعت اینترنت
4- دادن اطلاعات مثل یوزر و پسورد اینترنتتان به شخص هکر
5- آلوده کردن فایلهای HTML
و.....
نکته: این ویروس به هیچ وجه در ویندوز ویستا کار نمی کند و یکی خصوصیات خوب ویندوز ویستا هست که اجازه کار به ویروس ها را نمی دهد اما باز مشکلاتی مثل اجرای بازیها دارد و......
اگر مشکل یا سوالی درمورد این ویروس یا فایل مخرب دارید به وسیله PM بپرید تا سریع جوابتان را بدهم
با تشکر از " ولی رجیستر " و " کسری هکر " که کمکم کردند تا این ویروس را پاک کنم