سلام - من میخوام یه سی پی سو توپ بخرم - سی پی یو خودم Intel Celeron 2.4 478 Pin هستش - با توجه به این مدل یه مدل توپ به من معرفی کنید . ممنون
سلام - من میخوام یه سی پی سو توپ بخرم - سی پی یو خودم Intel Celeron 2.4 478 Pin هستش - با توجه به این مدل یه مدل توپ به من معرفی کنید . ممنون
Last edited by Milad-King; 03-03-2007 at 06:51.
Celron D هست یا 478 مشخصات کامل سی پی یو و مادربردتو بده.
تا ببینیم Lgaهست یا478
مدل مادر بورد : MSI 845PE Neo
دوست من با ایم مادربد قدیمی خرید سی پی یو منطقی نیست
بهتره یه مادربرد lga بگیری
از دوستان خصوصاMilad-Kingجان عذر میخوام
همچنین مدیران وهمکاران انجمن .........
اما با با این همه تاپیک درمورد خرید cpu زده میشه وهمش هم موضوعش یک چیزه......میخوام cpu بخرم!!!
خب بهتر نیست بجای تاپیک های جدا جدا زدن این مطالب توی یک تاپیک ویژه جمع بشن؟
اینجوری هم میشه یه مقایسه ای کرد وهم این انجمن اینقدر شلوغ نمیشه......دوستان همین جا توی همین انجمن ببینن چندتا تاپیک زده شده راجع به یک موضوع واحد
بازهم ببخشد
ضمنا برای خالی نبودن عریضه.........من هم درست همین مین بورد رو داشتم اومدم cpuرو بالا ببرم........جیبمو خالی کرد(به تاپیک های متعدد!!!!درهمین مورد میتونید مراجعه کنید)چون بالاترین چیزی که این مدل مین برد ساپورت میکنهcpu3.2هستش با512kکش که الان مفتش هم گرونه.......میتونی بری توی سایتMSIچک کنی
ضمناپستactrosجانتایید میشه خفن........منم دیدم نمیصرفه رفتم 775 گرفتم!!!!دوست من با ایم مادربد قدیمی خرید سی پی یو منطقی نیست
بهتره یه مادربرد lga بگیری
Last edited by saviss; 04-03-2007 at 01:17.
ممنون از همه که آب پاکی رو ریختن و دستم - ولی اگه میشه بگید که چقدر خرج داره ؟ - مادر برد Msi و سی پی یو خوب ؟ - بهتره کامپیوتر رو بفروشم برم اینارو بخرم !!!
اگه دوست داشتی یه راه حل بهتری هم هست ؟
اینجا
اینجا
اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
![]()
motherboard asus p5ld2se 90 toman
cpu intel doal core 2.66 90 toman
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)