تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: Symbian 9.1, UIQ 3.0 - معرفی برنامه و نرم افزار

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

11 Symbian 9.1, UIQ 3.0 - معرفی برنامه و نرم افزار

من تمام این انجمن رو دارم میگردم ولی دریغ از یه برنامه برای UIQ 3 !!
    یعنی هیچکس برای P990 یا M600 برنامه ای نیاز نداره؟ فکر نکنم اینطور باشه، چون توی کلوپ گوشیها هم چندتا درخواست پراکنده مطرح شده. البته اونجا جاش نیست ولی خوب تاپیک اختصاصی هم نداره.
    به همین دلایل و چند دلیل دیگه تصمیم گرفتم که این تاپیک رو ایجاد کنم تا دوستانی که یکی گوشیهای سونی اریکسون با سیستم عامل Symbian 9.1, UIQ 3 رو دارن، بتونن با برنامه های دلخواهشون که البته کم هم نیست آشنا بشن و از اونا استفاده کنن.
    البته بدون شک من به تنهایی نمیتونم این کارو انجام بدم و قطعا به کمک دوستان نیاز دارم و همین جا از تمام کسانی که تمایل دارن و میتونن در این رابطه همکاری کنن، درخواست میکنم که دریغ نکنند.
    Last edited by metapex; 02-03-2007 at 14:41.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

11 Crystal Arabic for UIQ 3.0

اولین برنامه ای میذارم، همونطور که از اسمش معلومه زبان عربی هست. به این ترتیب که وقتی نصب میکنیدش میتونید با حروف عربی تو موبایلتون بنویسید و حتی SMS فارسی دریافت کنید. اینکه میگم حروف عربی به این دلیله که (پ ژ گ چ) رو ساپورت نمیکنه ولی بالاخره از هیچی بهتره. میدونم که چنین برنامه ای درخواست زیادی براش هست...
    توضیحات:
    برنامه رو از این اینجا دریافت کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حجم برنامه: 461 کیلوبایت
    پس از دانلود یا از طریق PC Suite نصب کنید یا فایل رو روی گوشیتون بریزید و اجرا کنید.
    قابل اجرا بر روی Sony Ericsson P990, M600, W950

یکی از دوستان لطف کردن و سریال این برنامه رو پیدا کردن که همین جا از دوست خوبم Comet تشکر میکنم. سریال در فایل دانلود موجود است.
    Last edited by metapex; 03-03-2007 at 13:09. دليل: آپدیت لینک دانلود + سریال

پروفشنال my_consort_is_my_life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من منشی تلفن برای ان 73 می خوام با اموزشش مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اینجا فقط برای گوشیهای با سیستم عامل Symbian 9.1, UIQ 3.0 برنامه معرفی میشه. N73 دارای سیستم عامل Symbian 9.1, S60 3rd Edition هستش. شما اینجا مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

11 منشي تلفني واسه ويرايش سوم سري 60 نوكيا

فكر مي كنم اگر metapex عزيز عنوان تاپيك رو UIQ3 و بهتر از اون UIQ انتخاب مي كرد جامع تر و كامل تر بود و اين جوري همه اعضاي اين خانواده فعلاً 7 نفره را شامل مي شد(چون اصلاً اعضاي اين سري به UIQ معروف هستند).
    باز هم اميدوارم يكي از مديران يا همكاران انجمن موبايل به مواردي كه در اين زمينه در تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح كردم توجه كند و براي متمركز اطلاعات و درخواستهاي كاربران سري UIQ در يك تاپيك واحد آستين بالا بزند.
    به هر صورت حالا كه اين دوستمون بي توجه به موضوع اين تاپيك سؤالي رو طرح كرده(يه لحظه نظرم به عنواني جلب شد كه ايشون واسه خودش انتخاب كرده، فكر مي كنم منظورش را فهميدم اما عبارت كاملاً نادرست انتخاب شده)، اجازه بدين دست خالي از اينجا نره.
    نرم افزار AutoPilot واسه ويرايش سوم از سري 60 نوكيا نوشته شده و اين امكان در نسخه كامل اون فراهم شده كه براي حداكثر 100 شماره به صورت جداگانه گريتينگز يا همون پيغام خوشامدگويي تعريف كرد(در نسخه ترايال تا سه شماره)!!!
    كرك كردنه اون هم ظاهراً به اين صورته كه ابتدا بايد نسخه ترايال اين نرم افزار را نصب كنيد و سپس اون رو uninstall كنيد و با رفتن به مسير
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در گوشي خودتون فايل gsmn01tsy.ini را پاك كنيد و در نهايت نسخه كامل AutoPilot را نصب كنيد.
    در ضمن اين نسخه كامل بتا هستش.
    اين دو نسخه را با حجمهاي 201 و 208 كيلوبايت از نشاني هاي زير دريافت كنيد:
    پسوورد: comet

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by comet; 03-03-2007 at 16:41.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •