تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشكلي عجيب در ارتباط با اينترنت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14 مشكلي عجيب در ارتباط با اينترنت

سلام به همه بروبچ باحال انجمن ...
    نمي دونم اين چه مدلشه !!! ولي ديگه تا الان اين مدل اذيت كردن رو نديده بودم !!!
    الان يه مدتيه (حدود 1 ماه ) وقتي به اينترنت وصل مي شم ،‌ بعد مثلا 1 ساعت ، ييهو انگار كه اين دمز ويندوز رو از حالتي كه روشه مي برن رو حالت كلاسيك و ييهو از دوباره بر ميگرده با حالت اولش !! دمز كلاسيكش منظورم مثل همون ويندوز 98 ميشه !!! اين تغيير عرض 5 ثانيه هم كمتر طول مي كشه . ولي بعد از اون با اينكه كانكشن من وصله ،‌ولي هيچ اطلاعاتي رد و بدل نميشه و روي كانكشن توي تسكبار هم كليك مي كنم ، يه لحظه (حدود نيم ثانيه هم كمتر ) ظاهر ميشه و مهو ميشه ، ولي ارتباط برقراره .. تنها چارش هم اينه كه يا خط اينترنت رو قطع كنم تا تلفن اشغال نمونه ، يا يه بار رستارت كنم . البت اگر بخوام به بار ديگه كانكت بشم بايد رستارت كنم !!!
    لازم به ذكره كه الان يه 3 باري ويندوز رو عوض كردم و با چند تا نرم افزار ويروس ياب و تروجان و .... سيستم رو چك كردم و .. اما هيچ فرقي نكرده !! اينم بگم كه كارت اينترنتمم عوض كردم .. ولي باز همون آش و همون كاسه !!
    ديگه مونده بخدا چي كار كنم !! مي بيني يه چيز دارم دانلود مي كنم ! اخرش كه ميشه .. ييهو اينجوري ميشه و بايد از اول دان كنم !!!

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

منم همچین مشکلی داشتم ولی با عوض کردن ویندوز درست شد فکر کنم بدترین شکل مشکل هستش یکی دیگه از بچه های فروم هم همچین مشکلی داشت منم موندم مشکل از چی بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من چند بار عوض كردم !!! ديگه به خدا نمي دونم چي كار بايد بكنم !!! هر جوري هم بگين سيستم رو چك كردم ...

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نظر من از اطلاعاتت بک آپ بگیر , بعد Fdisk کن , فرمت , نصب ویندوز
    یه نکته هم بگم هر موقع ویندوز عوض می کنی , سعی کن اولین کاری که می کنی این باشه که آتنی ویروس ها آنتی اسپای ها و ... رو آپدیت کنی . بعد به فکر باز کردن آی دی یا سایت یا ایمیل باش
    هر موقع که دوباره می خوای وارد اینترنت شی 10 دقیقه وقت صرف کن و همه اینارو دوباره آپدیت کن.
    من هفته گذشته سیستمم ویروسی شد فکر کن هر بار که کاسپر اسکای سیستمو می گشت یه سری ویروس پیدا می کرد , می کشت بعد دوباره حتی اگر بلافاصله هم می گشت دوباره سی چهل تا دیگه پیدا می کرد!!! انگار که ویروس ها زاد و ولد می کردن تو سیستم خوشبختانه من مشکلم با فرمت درایو C حل شد, ولی اگه به درایوهایه دیگم سرایت می کرد فک کنم سکته کرده بودم تا حالا
    موفق باشی
    Last edited by Doyenfery; 02-03-2007 at 13:15.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

ولی به نظر من از ویروس نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من هميشه آنتي ويروسم آپديته و 4 مدل آنتي ويروس نصب كردم !!!!
    اينو مطمئن هستم كه يوروس نيست !!! چون هيچ چيزي هيچ كدوم از اينا پيدا نيم كنن !!! من خودم فكر مي كنم كه احتمال داره از بركت وجود نصب يه نرم افزار باشه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شايديكي ازبرنامه هايي كه نصب ميكني باويندوزهمخواني ندارديامشكل دارد شما وقتي ويندوزعوض ميكني تامدتي هيچ برنامه اي نصب نكن وباخودبرنامه هاي ويندوزكاركن وبه اينترنت وصل شو ببين بازهم اين مشكل راداري يانه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •