سلام
می خواستم بدونم به چه صورت محتویات StringGrid (که رشته ای هستند) رو می شه در یک فایل ذخیره کرد و دوباره فراخوانی کرد.
ممنون
سلام
می خواستم بدونم به چه صورت محتویات StringGrid (که رشته ای هستند) رو می شه در یک فایل ذخیره کرد و دوباره فراخوانی کرد.
ممنون
منم به خاطر اين مي خواستم تاپيك درست كنم ديدم اين اينجاسمی خواستم بدونم به چه صورت محتویات StringGrid (که رشته ای هستند) رو می شه در یک فایل ذخیره کرد و دوباره فراخوانی کرد.![]()
سلام
به سادگي ميتوانيد در يك فايل ini ذخيره كنيد، فقط بايد ساختار خودتان را مشخص كنيد.
البته لازم به گفتن نيست اگر براي كاري مثل بانك اطلاعاتي قصد داريد از اين روش استفاده كنيد روش جالبي نيست
فكر كنم يه خاصيت داشته باشه SaveToFile
دقيقا نميدونم ولي به چشمم خورده
سلام
فکر کنم این مشکلتو برطرف کنه.اگه سوالی بود در خدمتیم
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید دیر دیر می یام اینجا، دیگه.
منظورتون و متوجه نشدم.به سادگي ميتوانيد در يك فايل ini ذخيره كنيد، فقط بايد ساختار خودتان را مشخص كنيد.
من یه Procedure به این نام دیدم که فقط تونستم باهاش یک سطر یا یک ستون رو ذخیره کنم، نه کل StringGrid. نمی دونم شاید بشه، من زیاد باهاش کار نکردم.فكر كنم يه خاصيت داشته باشه SaveToFile
دقيقا نميدونم ولي به چشمم خورده
می خوام داخل StringGrid برنامه هفتگی بنویسم. دو دکمه برای ذخیره در فایل و نمایش برنامه هفتگی قراردادم. این کد رو که می نویسم، خطای ورودی خروجی می ده:فکر کنم این مشکلتو برطرف کنه.اگه سوالی بود در خدمتیم
(Project Project1.exe raised exception class ElnOutError with message ‘I/O error 105’. Process stopped. Use step or Run to continue)
خودم از help دلفی یه مثال پیدا کردم برای ذخیره و یه مثال هم برای فراخوانی. برای ذخیره محتویات StringGrid، آنها رو در یک فایل bak. می ریزد و ظاهرا مشکلی نداره. ولی درست فراخوانی نمی کنه اول اینکه تعداد سطرها و ستونها رو بیشتر می کنه. بعد توی ستون دوم یه سری اعداد می نویسه و در ستون سوم اسامی درسها رو قاطی پاتی می نویسه.
این مثالها رو از help - find - stringgrid،
([FileExists, RenameFile, FileCreate, FileWrite, FileClose example [Delphi)
و ( [ FileOpen, FileSeek, FileRead example [Delphi) با یکسری تغییرات نوشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Sarah_zhr; 06-03-2007 at 14:52.
سلام
اين كد را ببينيد(البته كد بهينه سازي نشده، ولي فكر كنم ايده كلي دستتون بياد)
نمونه فايل iniکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامسلام
اين كد را ببينيد(البته كد بهينه سازي نشده، ولي فكر كنم ايده كلي دستتون بياد)
امتحان کردم. این error رو می ده:
Undeclared identifier TIniFile
یعنی شناسه فایل ini اعلام نشده (معرفی نشده). و چون شناخته نشده نمی تونه ایجادش کنه ، توش بنویسه و لودش کنه. همه خطهایی که اینکارا رو می خواسته انجام بده هم error می ده. در ضمن من با دلفی 7 کار می کنم. ممکنه به این ربط داشته باشه؟
سلام
در قسمت Uses مقدار IniFiles را اضافه كنيد.
مرسی ممنون، درست شد.سلام
در قسمت Uses مقدار IniFiles را اضافه كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)