با سلام
لطفا برنامه برام بزارين كه بتونه فايل هاي تصويري رو به فرمت Mp4 تيديل كنه كه روي موبايل پخش بشنولي با كيفيت بالا و حجم خيلي كم !
اگر شما از فرمت ديگه اي استفاده مي كنيد كه كيفيت خوبي داره اسم فرمت و نرم افزار تبديل كنندش رو بزارين.
با تشكر
با سلام
لطفا برنامه برام بزارين كه بتونه فايل هاي تصويري رو به فرمت Mp4 تيديل كنه كه روي موبايل پخش بشنولي با كيفيت بالا و حجم خيلي كم !
اگر شما از فرمت ديگه اي استفاده مي كنيد كه كيفيت خوبي داره اسم فرمت و نرم افزار تبديل كنندش رو بزارين.
با تشكر
دوست عزيز
از برنامه اي که اينجا معرفی کردم استفاده کنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( تمام نيازهای شمارو در مورد عمليات تبديلی بر آورده ميکنه )
موفق باشيد
دوست عزيز بابت اين برنامه اي كه گذاشتي ممنون ولي من الان از ورژن 6.1 اين نرم افزار استفاده مي كنم درست كار نمي كنه مي خواستم باهاش تصويري به 3GP براي سوني اريكسون تبديل كنم از تو كليپي كه تبديل كرده بود فقط صداي خش خش در مي يومد اخرش مجبور شدم از Xilisoft 3GP Video Converter استفاده كنم ! حالا هم باهاش به MP4 تبديل مي كنم بازم از تو كليپ فقط صداي خش خش در مي ياد و تصويري چيزي نداره !
اگه ميشه يا تنظيمات مخصوصش رو بده كه خودت باهاش كار مي كني كه هم كليپ كيفيت بالا و هم حجم كم داشته باشه يا يه نرم افزار خيلي خوب در اين زمينه كه رو خور نداشته باشه بهم بده .
با تشكر
پيشنهاد ميکنم از آخرين نسخش استفاده کنيد!
ضمنا چند برنامه مبدل ديگه هم توی صفحات آخر اين تاپيک معرفی شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)