مقايسه گوشيهای سامسونگ و سونی اريکسون
برای توضيح عرض کنم که هر دوی گوشيها را دارم از سونی اريکسون w800 و از سامسونگ d600 هر دو هم آک هستند
1 . اولين موضوع و مهمترين موضوع همان آنتن دهی می باشد انتن دهی دو گوشی کاملا با هم متفاوت است
وقتی انتن سونی اريکسون پر است سامسونگ تا نصف است که با هر دوی انها می شود تماس گرفت اون هم با کيفيت که می تونه دو تا دليل داشته باشه
يا گوشی سامسونگ انقدر قوی هست که آنتن پر سونی براش نصف است يا ضعيفتر از سونی است خودم هم توش موندم چون با هردو می شود تماس گرفت و در نقطه کور هيچ کدام آنتن نميدند ( وسط تهران يه نقطه کور پيدا کردم جون می ده واسه آزمايش آنتن دهی گوشی احتمالا مخابرات فکر آزمايش گوشی را هم کرده که در همه جا پراست از نقطه کور است همه چيه مخابرات روی برنامه است تا حالا که هيچ گوشی توش آنتن نداده اعم از ايرانسل و 0912 و ...)
2 . منوی گوشيها مثل هم هست همان رديفهای 3 در 4 ولی رديف اول سونی توی سامسونگ شده رديف سوم در بقيه چيزها عين هم هستند مثل تنظيمات دفتر تلفن و ... فقط پوشه ها تو سامسونگ با کلاس تر هستش
جفتشون با usb شارژ می شوند
3 . برنامه و بازی برای سونی اريکسون بيشتر از سامسونگ و نصب آن ساده تر است در صورتی که هر دو جاوا هستند .
4 . در مورد باطری سامسونگ يک مزيتی نسبت به سونی دارد آن هم داشتن دو باطری است با سامسونگ گوشی شما برای شارژباطری هيچ وقت خاموش نمی شود ولی با سونی هر بار برای شارژ تا 2 ساعت گوشی در حالت خاموش است .
5 . صدای سامسونگ کمی بلند تر از سونی هست ولی کيفيت سونی يه کم بهتر است .
6 . سامسونگ کيفيت فيلم برداری اش بهتر است ولی سونی کيفيت عکس برداری اش بهتر است
7 . مزيت سامسونگ نسبت به سونی قابليت اتصال به تلويريون است
اين هم مقايسه گوشيها در آخر بگم که هر دو گوشيها تقريبا در يک رنج قيمت هستند