از چه راههایی می تونم پسورد ویندوز را بدست اورم (سیستم رو پسورد گذاشتند و هر مدت به مدت هم عوض می کنند) البته با safe mode که بالا می ام اونجا هم پسورد گذاشتند
از چه راههایی می تونم پسورد ویندوز را بدست اورم (سیستم رو پسورد گذاشتند و هر مدت به مدت هم عوض می کنند) البته با safe mode که بالا می ام اونجا هم پسورد گذاشتند
یه راهی هست که یه سری برنامه توی فلش یا سیدی میریزی و باهاش سیستم رو بوت میکنی پسورد ویندوز میپره
یهنی میتونی عوضشم بکنی
اگه خواستی هم میتونی تو گوگل سرچ کنی هم به خودم بگی
اگه فقط میخوای بری تو سیستم و سیستم هم فقط یه account داره که مشکل داری. اما اگه با یه account کار داری و نمیتونی بری توشو باید از guest یا هر account دیگه ای که میتونی بری تو و تو بخشrun این دستور رو تایپ کنی:
control userpasswords2
پائین reset password رو بزن و حالا پسوورد مورد نظر رو که قبلاً انتخاب کردی رو عوض کن.
فکر کنم اجرای دستور control userpasswords2 خودش نیاز به اکانت ادمین داره!
یه راه هم داره ها . البته باید ویندوزت سرویس پکه 1 باشه :
باید ویندوزت رو ریپیر کنی و وقتی که خط زرد رنگ اول پر شد و می خواست ریست کنه ویندوز رو کلید F10 رو بزنی .
که تو اونجا میشه یوزر تعریف کرد و عضو گروه های خاصتش کرد .
که ابتدای کامندش رو بهت میگم و خودت با ؟/ ادامش رو پیدا کن .(الان دقیق یادم نیست وگرنه بهت می گفتم )
Dsadd user
بابت کمکتون ممنون ام یکی از دوستام می گفت یه نرم افزاره که تو کامپیوتر نصب میشه و پسورد رو از اونجا میشه بدست اورد اما اسمشو نمی دونه
اين فايل رو كه به صورت image هست رو رايت كنيد و كامپيوتر رو به صورت بوت بالا بياريد
بعد بايد درايو ويندوز رو مشخص كنيد و ...
البته تئوريه امتحان نكردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یکی از تاپیکهای بالا ادامه بدید
سرچ سرچ سرچ
قفل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)