تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: asus m2n اورکلاک . درخواست راهنمایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض asus m2n اورکلاک . درخواست راهنمایی

با سلام

دوستان من یه asus m2n گرفتم و همون طور که میدونید nforce 430 هستش و روی این مین یه 3600 دوهسته بستم حالا تو ستاپ وقتی می خوام اور کنم تا 2250 mhz راحت اور میشه ولی از اونجا به بعد وقتی ویندوز بالا میاد blue crash میده و سیستم ریست میشه هم فرکانس رم را که kingston 533 هست پایین اوردم هم htt ولی همین مشکل را دارم جالب اینجاست که رم هم روی باس 667 و 800 هم اور میشه و خوب هم جواب میده ولی سی پی یو از 2250 بالا تر نمیره دوستان اگه میشه راهمنایی کنید همچنین اگه نره افزار تحت ویندوز برای nforce 430 هستش لطف کنید لینکش را بگذارید.

با تشکر فراوان.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا یکی برای ما این اورکلاک رو توضیح بده یعنی چی ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام

دوستان من یه asus m2n گرفتم و همون طور که میدونید nforce 430 هستش و روی این مین یه 3600 دوهسته بستم حالا تو ستاپ وقتی می خوام اور کنم تا 2250 mhz راحت اور میشه ولی از اونجا به بعد وقتی ویندوز بالا میاد blue crash میده و سیستم ریست میشه هم فرکانس رم را که kingston 533 هست پایین اوردم هم htt ولی همین مشکل را دارم جالب اینجاست که رم هم روی باس 667 و 800 هم اور میشه و خوب هم جواب میده ولی سی پی یو از 2250 بالا تر نمیره دوستان اگه میشه راهمنایی کنید همچنین اگه نره افزار تحت ویندوز برای nforce 430 هستش لطف کنید لینکش را بگذارید.

با تشکر فراوان.

]

تو پی تی هم نوشتی دلم نیومد جواب بدم..انفرس 430 دیگه چیه؟ انفورس 570 اولترا منظورته؟

در ضمن ولتاژ که ندادی به پردازنده...فرکانس خالی رم که نمیشه..باید تاخیرشم تنظیم کنی..به نظر من رمو بزار روی 533 با تاخیر 5-5-5-15 و ولتاژ 1.95 ( که این برد اون زمان از این بالاتر نداشت و افتضاحی بود تو طراحی بایوس)

اگه نباشه جاش خالی می مونه worya_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

اره یه کم ولتاز بده بعد یه تست دیگه بکن
    Last edited by worya_sh; 27-02-2007 at 12:56.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام خدمت هر دو عزیز که میدونم هر دو اورکلاک کار حرفه ای هستند والا امروز مین را عو ض کردم و asus m2n4-sli گرفتم به امید اینکه درست بشه اما بازم متا سفا نه همین مشکل هست من خودم فکر می کنم ماله رم هستش . kingston 533 اورجینال چینی و در ضمن سی پی یو هم چینی هستش به نظر شما ربطی به این 2 نداره چوا این مین سومین مینی هست که روش همین مشکل را دارم.

در رابطه با nforce 430 جناب rax عزیز هم روی برد نوشته nforce 430 هم روی جعبش اگه من اشتباه کردم شما ببخشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash the archer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مراقب باش فقط اگه ولتاژ رو مي بري بالا تا بيشتر over clock کني بايد حتما يه فن درست و حسابي براش بزاري چون با بالا بردن ولتاژ حرارت گاهي خيلي زياد ميشه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستی اگه میشه یه نرم افزار تحت ویندوز که بشه باهاش ولتز را بالا برد معرفی کنید چون از تو ستاپ اخرشه دیگه راه نداره.

پروفشنال hiwa_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مواظب رمها باش دوست عزیز اینها بدرد اوور سنگین نمیخورند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام خدمت هر دو عزیز که میدونم هر دو اورکلاک کار حرفه ای هستند والا امروز مین را عو ض کردم و asus m2n4-sli گرفتم به امید اینکه درست بشه اما بازم متا سفا نه همین مشکل هست من خودم فکر می کنم ماله رم هستش . kingston 533 اورجینال چینی و در ضمن سی پی یو هم چینی هستش به نظر شما ربطی به این 2 نداره چوا این مین سومین مینی هست که روش همین مشکل را دارم.

در رابطه با nforce 430 جناب rax عزیز هم روی برد نوشته nforce 430 هم روی جعبش اگه من اشتباه کردم شما ببخشید .

من نگفرتم ..مین قبلیت بالاخره چی بود؟ M2nPV-MX? که روش اسم انفورس 430 داشت؟

در مورد اور رم رو گفتم بزار روی باس 533 با تاخیر -5-5-5-15 و ولتاژ 1.95 و پردازنده هم .1 البی .2 ولت بده باید به 240-250 برسی...اصلا ربطی به رم نداره..

این قضیه چین و ژاپن و اینارو هم بیخیال شو..چرا هی همه میزنن جاده خاکی من نمیفهمم..

اگه نباشه جاش خالی می مونه worya_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

فکر کنم بیشتر از این تو ستاپ برای ولتاز جا نداشته باشی درسته.
    Last edited by worya_sh; 27-02-2007 at 19:29.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •