تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: Bitdefender بهتره یا KasperSky ؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض Bitdefender بهتره یا KasperSky ؟

سلا دوستان
    خیلی ها می گن که Bitdefender از نسخه ی 10 به بعد کولاک کرده و من هم چند تست که دیدم رتبه های عالی اورده بود!!!!
    اما باز هم خیلی ها میگن کسپرسکی بهترینه !!!!
    تو 2راهی گیر کردم!!!!کمکم کنید!!!!

Banned Maximillion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست من از بین انتی ویروس ها من فقط kaspersky و NOD32 رو قبول دارم.
    بیتدفندر فقط ویروس ها رو پیدا میکنه و جلوی فعالیتشون رو میگیره اما اونها رو پاک نمیکنه.
    به نظر من از بین این دوتا KASPERSKY رو انتخاب کن اما من به شخصه از NOD32 استفاده میکنم

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بیتدفندر فقط ویروس ها رو پیدا میکنه و جلوی فعالیتشون رو میگیره اما اونها رو پاک نمیکنه.

Maximillion جان من هم قبل از هر چیزی کسپر رو قبول دارم اما با بیت دفندر هم کار کردم. بیت دفندر در تنظیمات

پیش فرضش درسته که فقط جلوی فعالیت ویروسها رو میگیره و اونا رو Clean و یا Delete نمیکنه اما باید توجه داشت که

این فقط در تنظیمات پیش فرض این آنتی ویروس به این شکل تنظیم شده اما واقعیت چیز دیگه ای است.

بیت دفندر یکی از قویترین آنتی ویروسها در زمینه Clean کردن یک ویروس و یا تروجان است. و این قسمت رو میشه در

تنظیمات آنتی ویروس این برنامه فعال کرد. مثلا در تنظیمات پیش فرض این آنتی ویروس این طوری تعیین شده که..

اگر ویروسی در سیستم پیدا شد ...

1. اونو بلاک کن و جلوی فعالیتش رو بگیر

2. به کاربر پیغام بده.

اما میشه این قسمت رو به 1. بلاک کن 2. پاکش کن تغییر داد.

من الان از این آنتی ویروس استفاده نمیکنم و متاسفانه نمیتونم عکسی رو از این قسمت براتون بزارم اما این رو

به شما گفتم تا از این تنظیمات مطلع بشید و فقط به خاطر این این آنتی ویروس رو کنار نزارید.

قبلا 3 آنتی ویروس همیشه در لیست بهترین آنتی ویروسهای من قرار داشتند. KAV, BitDefendet, NOD32 اما الان

Avira Antivir هم بهشون اضافه شده. و تعداد این بهترین ها از 3 به 4 تغییر یافت و بخاطر همین همیشه Antivir

بصورت غیر فعال در کنار کسپر نصبه و ازش کمک میگیرم. همین چند روز پیش بود که 15 نوع تروجان رو در سیستم

من شناسایی کرد با وجود اینکه کسپر همیشه آپدیت و فعال در سیستمم کار میکرده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزیز سلام ... شک نکن که کسپر بهترینه ... ساده ترین مثال هم که برات می تونم بزنم اینه که من 2 ماه از نود 32 استفاده کردم( بعد از اینکه 99 % کلید های کسپر تو لیست بلک برند) و 1 هفته هم بیت دیفندر اخرین ورژن و هر 2 هم اپدیت شده و گذاشتم فول اسکن کردند هر 2 گفتند که سیستم تمیزه تمیزه و من هم خیالم راحت شد . تا اینکه کلید های جدید و ورژن جدید کسپر اومد وقتی کسپر رو نصب کردم و اپدت کردم 5 تا ویروس رو سیستم اینفورمشن درایوم نشته بود که نه بیت دیفندر پیداش کرد و نه نود ....
    امیدوارم انتخابت هر چی باشه بهترین باشه ...

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منم با نظر دوستان موافقم
    به نظر من به عنوان آنتي ويروس فعال از كسپر سكي استفاده كن خصوصا تو اين نسخه هاي جديدش كه واقعا هم سبك شده
    در ضمن كسپر رو ميشه (متل nod32 ) حسابي تنظيم كرد اما تنظيمات بيت ديفندر محدودن
    ام كسپر يه مشكلي كه داره و هر بار داره سعي ميكنه ايت نقيصه رو با گزينهproactive defense اونو بهبود ببخشه
    مشكل هوش مصنوعيشه كه هنوز نسبت به رقباش ضعيفه
    برا همين به عنوان آنتي ويروس غير فعال بايد از يه آنتي ويروس با هوش مصنوعي قوي استفاده كني
    سردمدار بلا منازع اين حيطه هم NOD32 است البته همون طور كه دوستمون اشاره كردن آنتي ويروس رايگان
    AVIRA antivir personal classic هم بسيار سبك و سريع است و خوب اصلا هم دردسر كرك و آپديت نشدن رو نداره
    در مورد فايروال(يا همون آنتي هكر ) اينتر نت سكيوريتي كسپر هم بگم كه تو تستها هر دفعه داره بهتر مي شه
    يكي ديگه از نقاط ثدرت كسپر سكي آپديت هاي اونه طوري كه ميشه هر يك دقيفه به دقيقه اونو آپديت كرد در واقع سريعترين آپديت كردن ها ماله كسپره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Nine; 26-02-2007 at 09:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

به نظر من بحث بهتر یا بدتر بودن آنتی ویروس کلا بیهوده است....الان دیگه اکثر آنتی ویروسها خوب و عالی شدند
    در کل اگر تفاوتی هست در سرعت آنتی ویروس ، میزان استفاده از حافظه ، دست و پاگیر نبودن و .......است که سلیقه من در این مورد Nod32 است...هرچند با کاسپر هم کار کردم .

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من خودم به مدت یک سال از کاسپر استفاده کردم و یه چیز برام مسلم شد و اون اینه که کاسپر در پیداکردن اسپیوار و تروجان کمی ضعیه. و الان روی سیستمم بیتدفندر نصه و به نظرم هیچی از کاسپر کم نداره. به هر حال اگه خواستی از کاسپر استفاده کنی، حتما از یک یا دو برنامه آنتی اسپی وار و آنتی تروجان استفاده بکن.(هر چند در حالت عادی هم باید آنتی اسپیوار داشته باشی) . البته nod32 به همراه یه فایروال قدرتمند هم گزینه خو بیه.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

به نظر من بحث بهتر یا بدتر بودن آنتی ویروس کلا بیهوده است....الان دیگه اکثر آنتی ویروسها خوب و عالی شدند
    در کل اگر تفاوتی هست در سرعت آنتی ویروس ، میزان استفاده از حافظه ، دست و پاگیر نبودن و .......است که سلیقه من در این مورد Nod32 است...هرچند با کاسپر هم کار کردم .
    کاملا حرف دل من رو زدی من کلا Panda رو به همه اینها ترجیح میدهم چون از همه بیشتر ویروس پیدا میکنه و کار باهاش راحتر وزیباتر هستش

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم که از امضام معلومه ...
    پیشنهاد من بیت دیفندر هست البته در صورتی که بتونی براش یه سریال نامبر معتبر گیر بیاری. خیلی انتی ویروس سبکی هست اصلا سرعت رو کم نمی کنه مخصوصا موقع
    بوت شدن ویندوز...
    اما از وقتی پیدا کردن سریال نامبر براش سخت شده فعلا بهش مرخصی دادم و از پاندا استفاده می کنم.
    اینم بگم که از پاندا خیلی خوشم اومده به خاطر اینکه محیط زیبایی داره...

Banned Maximillion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منم که از امضام معلومه ...
    پیشنهاد من بیت دیفندر هست البته در صورتی که بتونی براش یه سریال نامبر معتبر گیر بیاری. خیلی انتی ویروس سبکی هست اصلا سرعت رو کم نمی کنه مخصوصا موقع
    بوت شدن ویندوز...
    اما از وقتی پیدا کردن سریال نامبر براش سخت شده فعلا بهش مرخصی دادم و از پاندا استفاده می کنم.
    اینم بگم که از پاندا خیلی خوشم اومده به خاطر اینکه محیط زیبایی داره...
    ببین این بدردت میخوره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •