دوستان کرکر من یک برنامه ای دارم که وقتی نصب میکنم بهم Error میده که سیدی اورجینال رو بگذار ومیگه این قفل Securom هست حالا میخواهم ببینم کسی میتونه این فایل رو کرک کنه اگر میتونه بگه تا من چی رو آپلود کنم تاکرکش کنه .؟
دوستان کرکر من یک برنامه ای دارم که وقتی نصب میکنم بهم Error میده که سیدی اورجینال رو بگذار ومیگه این قفل Securom هست حالا میخواهم ببینم کسی میتونه این فایل رو کرک کنه اگر میتونه بگه تا من چی رو آپلود کنم تاکرکش کنه .؟
با الكل 120% تست كن ببين جواب ميده يا نه
در ضمن اسم برنامه اش چيه يه عكس از ارور هم بزار
ببين ميتوني بفهمي چه ورژني از Securom هست؟
ببین دوست عزی من نمیدونم کدوم نسخه securom هست و با هر برنامه رایتی که بگی تست کردم با clonecd ver 3.2.1 هرکاری کردم نشد که نشد .این عکس برای موقعی که برنامه اجرا میشه و ارور میده اسم برنامه هم زیر عکس مینویسم .ممنون میشم اگر این کمک بزرگ را برام بکنید .
اسم برنامه : Essential Grammar in Use
هیچ کس نیست جواب منو بده ؟ پس کجان این بروبچ کرکر ؟
سلام دوست عزیز با Clony x-*x*-*xl (به دلیل فیلترینگ شدید نمی تونیم اسم برنامه رو درست بنویسیم ) براش یه پروفایل بساز و با اون کپی کن . ( تو سیدی رام مجازی این ارور رو می ده ؟ اگه آره رایت کن رو سی دی با اون امتحان کن ) . یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بزن پروفایل کلونش هست
ببین دوست عزیز من فقط یک iso از این برنامه دارم یعنی سیدی اورجینالش رو ندارم. با هر برنامه ای که بگی من رایت کردم اما نشد که نشد. من فکر کنم حتما باید کرک بشه .
سيديش خارجيه؟
در ضمن اگر فقط iso ازش داري پس تنها راهش كركه
خوب من که گفتم تنها راهش کرکه حالا کسی میتونه کرک کنه یا نه ؟ اگر میتونه بگه تا براش exe رو بفرستم .
هیچکس نیست که کمک کنه و فایل من کرک کنه .من فکر میکردم افرادی که تو کار کرک هستند زیادند ولی حالا هیچکس نیست .
خوب exe را بزار تا ببینیم چی کار باید کرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)