سلام دوستان.
من تا چند ساعت دیگه میخوام برم یکی از این 2 گوشی رو بگیرم.
مهمترین سوالم اینه که آیا این 2 گوشی از نظر نصب برنامه و گیم و ... با هم فرق دارند یا نه؟
آخه بعضی ها میگن سامسونگ در این زمینه خیلی ضعیفه.
سلام دوستان.
من تا چند ساعت دیگه میخوام برم یکی از این 2 گوشی رو بگیرم.
مهمترین سوالم اینه که آیا این 2 گوشی از نظر نصب برنامه و گیم و ... با هم فرق دارند یا نه؟
آخه بعضی ها میگن سامسونگ در این زمینه خیلی ضعیفه.
بله اصولا سامسونگ یه سری محدودیت ها و ضعفهایی در این زمینه داره. ولی سونی اریکسون خیر. اصلا اگر کسی میخواد گوشی غیر اسمارت فون بگیره، به نفعشه که سونی اریکسون بخره. شما هم تو خرید W810 شک نکن، از E900 خیلی بهتره، فقط حواست باشه جنس خوب بخری (چینی باشه نه مالزی)![]()
شك نكن W810 بهتر از E900 هست هر چي نباشه بهترين گوشي پخش موسيقي سال 2006 شد. البته من از قيافش همچين خوشم نمياد ولي بازم به نظر خودت بستگي داره!!
من که باشم ئی 900 رو انتخاب میکنم . هر چی باشه کره ای و امکانات دبیلو 810 رو هم داره تازه wma رو هم پخش میکنه ئی 900 .
اون آقا باش میگه چینی باشه نه مالزی . داداش مالزی میشه تحمل کرد ولی چین رو اصلا
کلاً گوشی های سامسونگ برای بچه بازی طراحی نشده و اگه می خوای با گوشیت بازی کنی، برو پولت رو بده به همون ضایعات چینی.
ولی اگه می خوای مثل یه آدم با کلاس گوشیت رو بذاری تو جیبت و باهاش شماره بگیری، در مواقع لزوم از صحنه های خاص عکسی بگیری و نمی خوای باهاش آپولو هوا کنی و مثل بچه ها باهاش بازی کنی، می تونی سامسونگ بگیری.
ضمناً دوست عزیزم، جاوید، یه مقایسه بین گوشی های سونی اریکسون دبلیو 810 و سامسونگ دی600 بطور کامل انجام داده که من در وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دادم. بد نیست ببینی.
Last edited by ShahabSAMSUNG; 26-02-2007 at 22:24.
دوستان, من همون روز رفتم یه w810 گرفتم الان هم ازش راضی هستم.
مبارکه... انتخاب خوبی کردی.![]()
مبارکه دوست عزیز بهترین انتخاب کردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)