تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: آبي شدن نام فايل ها و فولدرها

پروفشنال Marmoulak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

5 آبي شدن نام فايل ها و فولدرها

با سلام

نمي دونم چا مدتي اسم فايل ها و پوشه هام آبي شدن البته نه همشون بعضي هاشون ولي باز زياد هستن .قبلا اگه اين مشكل رو داشتم با يه نصب ويندوز مشكلش حل ميشد ولي حالا دوبار هست ويندوز رو عوض كردم ولي باز همون طور هستن.
    در ضمن من Kasper آپديت شده رو دارم پس از ويروس مي دونم كه نيست .
    لطفا منو راهنمايي كنيد مشكلم حل بشه .

با تشكر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با سلام

نمي دونم چا مدتي اسم فايل ها و پوشه هام آبي شدن البته نه همشون بعضي هاشون ولي باز زياد هستن .قبلا اگه اين مشكل رو داشتم با يه نصب ويندوز مشكلش حل ميشد ولي حالا دوبار هست ويندوز رو عوض كردم ولي باز همون طور هستن.
    در ضمن من Kasper آپديت شده رو دارم پس از ويروس مي دونم كه نيست .
    لطفا منو راهنمايي كنيد مشكلم حل بشه .

با تشكر
    سلام ...
    دقيقا منم همين مشكل رو دارم...اما ويندوز عوض نكردم ببينم دوباره اينجوري هست يا نه...
    اينم عكسش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Marmoulak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آره منم همين جوري هست حالا بايد چي كار كنيم ؟

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من وقتی یه فایل رو ایکریپت (Encrypt) میکنم اینطوری میشه.... فکر نکنم ویروسی یا چیزی باشه...... احتمالا خود ویندوز اینطوری میکنه.... چون ممکنه اینا فایلهای حیاتی ویندوز باشن.... فقط همینان؟ یعنی شده فودرای دیگه هم اینطوری بشن؟(خارج از درایو ویندوز)

داره خودمونی میشه ™Bluetooth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض رنگ آبي نام فايلها

در حالتي كه FAT سيستم را NTFS انتخاب مي كنيد فايلهايي كه فشرده(compressed) يا رمزگذاري(encrypted) مي شوند، به رنگ آبي نمايش داده مي شوند.
    اگر اين موضوع برايتان آزاردهنده است مي توانيد با رفتن به Tools>Folder Options در قسمت View تيك چك باكس Show encrypted or compressed NTFS files in color را برداريد.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

در حالتي كه FAT سيستم را NTFS انتخاب مي كنيد فايلهايي كه فشرده(compressed) يا رمزگذاري(encrypted) مي شوند، به رنگ آبي نمايش داده مي شوند.
    اگر اين موضوع برايتان آزاردهنده است مي توانيد با رفتن به Tools>Folder Options در قسمت View تيك چك باكس Show encrypted or compressed NTFS files in color را برداريد.
    البته این کار توصیه نمیشه و بهتره که compressed باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

14

من متوجه نشدم براي چي اين كار توصيه نمي شه . اولاً فشرده سازي فايلها با هدف فراهم آوردن فضاي خالي بيشتر بر روي سخت ديسك سيستم صورت مي گيره ثانياً اون راهكاري كه من در پست قبلي پيشنهاد دادم فقط نمايش رنگي نام فايلهاي فشرده شده يا رمزگذاري شده رو غيرفعال مي كنه نه عمل فشرده سازي اونها رو...
    ضمناً اطلاعات بيشتر در اين خصوص در بخش پشتيباني مايكروسافت در نشاني زير در دسترس است:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام دوستان...
    اينا فقط تو شاخه ي ويندوز هستند....
    در ضمن من از ntfs استفاده نميكنم...

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

من متوجه نشدم براي چي اين كار توصيه نمي شه . اولاً فشرده سازي فايلها با هدف فراهم آوردن فضاي خالي بيشتر بر روي سخت ديسك سيستم صورت مي گيره ثانياً اون راهكاري كه من در پست قبلي پيشنهاد دادم فقط نمايش رنگي نام فايلهاي فشرده شده يا رمزگذاري شده رو غيرفعال مي كنه نه عمل فشرده سازي اونها رو...
    ضمناً اطلاعات بيشتر در اين خصوص در بخش پشتيباني مايكروسافت در نشاني زير در دسترس است:
    منظورم این بود که غیر فعال کردنش توصیه نمیشه یعنی فعال باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

14

من منظور شما را در همون پست قبلي كاملاً متوجه شدم اما پرسيده بودم شما به چه دليلي مي گين توصيه نمي شه كاري كه من گفتم، انجام بشه. نمايش فايلهاي فشرده يا رمزگذاري شده به رنگ متفاوت فقط براي سهولت فرق گذاشتن بين اونا و فايلهاي ديگه مي باشد پس اگر كسي از اين تغيير رنگي ظاهري آزرده شده مي تونه بي خيال تغيير رنگ بشه حالا براي چي شما اين كار رو توصيه نمي كنيد و اينكه احتمالاً جلوگيري از تغيير رنگ آسيبي به اطلاعات مي رسونه، شما هيچ توضيحي نداديد!
    حتي اگه كسي نخواد فايلهاش رو رمزگذاري يا فشرده كنه، هيچ منع فني وجود نداره. همون طور كه در پست قبلي هم توضيح دادم فشرده سازي براي آزاد كردن فضاي بيشتر بر روي سخت ديسك است و رمزگذاري براي جلوگيري از دسترسي به محتواي فايلها. اجبار و اصراري هم در استفاده از اونها وجود نداره. شايد كسي اصلاً نيازي به فشرده سازي و رمزگذاري نداشته باشه و اگر هم داشت ترجيح بده از شيوه هاي ديگري براي اين منظور استفاده كنه.
    لطفاً دلايل اين «عدم توصيه» خودتون را توضيح دهيد.

11. این کاربر از ™Bluetooth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •