سلام دوستان
من يه پاورپوينت دارم مي خوام صفحاتش رو تبديل به عكس يا Pdf يا هر چيز ديگه اي بكنم بعد پرينت كنم مي گيد چه كار كنم؟؟؟
با تشكر
باي
سلام دوستان
من يه پاورپوينت دارم مي خوام صفحاتش رو تبديل به عكس يا Pdf يا هر چيز ديگه اي بكنم بعد پرينت كنم مي گيد چه كار كنم؟؟؟
با تشكر
باي
عزیز خود Powerpoint درون Office اینکار رو میکنه!نوشته شده توسط vast_vision_office [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File/Print
Avtar ات منو کشته! هنوزم بهترینه!
سلام دوست عزیز
من که خودم این رو می دونستم من می خوام که به صورت عکس یا pdf تبدیلش کنم به دلایل شخصی برنامه ای یا چیزی هست؟؟؟
در ضمن منظورت چیه از آواتورم؟؟؟
آره که بهترینه
با تشکر
بای
اگر Office رو Typical نصب کرده باشی همراش یک Printer نصب میشه که تو Print که قبلا بهت گفتم میتونی TIF که فرمت عکس خوبیه پرینت بگیری! دیدی نمیدونستی؟نوشته شده توسط vast_vision_office [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه امشب یگی دوتا گل بزنه روحیش عوض بشه!
انشالله یک هفته دیگه تلافیشو سر Liverpool در می آریم!
تا بعد!
سلام رفيق
دستت درد نكنه اينم كه خودم مي دونستم من مي خوام اصلا پاورپوينت رو بي خيال شم و صفحات پاورپوينت رو در قالب عكس يا Pdf در بيارم مثلا Word 2 Pdf اين كار رو براي ورد مي كنه حالا مي خوام براي پاورپوينت بكنم آيا برنامه اي هست؟؟؟
با تشكر
باي
بابا کشتی!
بگیر با دکمه ی print scrn صفحه کلید عکش بگیر از صفحاتت بعدش بذار تو world و با همون بر نامه ای که داری به pdf تبدیل کن!!
سلام ارفان جان
با اونی که می گی کل صفحه رو تبدیل به عکس می کنه نه اون صفحه ای که دلم می خواد متوجه هستی؟؟
با تشکر
بای
زیاد هست. یک خورده تو گوگل بگرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول. 3 به هیچ زد. اتوئو هم یکی زد!
شعبده باز هم چند تا حرکت باحال اومد!
سلام
نميدونم اين راه حل کمکي بهتون بکنه يا نه. من تا حالا با اين نرمافزارهاي word2pdf کار نکردم و نميدونم سيستمشون چه جوريه. اما ميدونم که اگه adobe professional داشتي مشکل حل بود.
نرم افزار تبديل ps به pdf دارين؟ يا همون adobe distiller؟ حدس ميزنم که نداشته باشين.
ميتوني دکمه print to file رو بزني و 1 صفحه رو انتخاب کني و پرينتش رو بفرستي. اونجا که ازت اسم فايل ميخواد، اسم فايل رو تايپ کن ولي با پسوند ps يعني مثلا اينطوري: page1.ps
بعدش هم توي save as type ، گزينه all file رو انتخاب کن. اگه اين کار رو نکنين، درسته که فرمت فايل رو ps گذاشتين، اما در واقع فرمتش همون prn هست و فايلتون درست از آب در نمياد.
حالا اگه adobe distiller داشتي که ميتونستي تبديلش کني به pdf اما حالا که نداري ....
حالا اين فايل ps رو ميتوني توي photoshop باز کني و بعد فرمتش رو عوض کني به pdf، فقط حواست باشه که dpi رو زياد بدي.
اما يه شرط داره و اون اينه که بايد درايور پرينترتون رو پرينتي گذاشته باشي که Post script باشه.
مثلا من درايور پرينتر hp-laserjet5000 series PS رو ريختم. براش احتياج به cd و ... هم نيست خود ويندوز کاملش رو داره. اما احتمالا شما ميخواي که رنگي باشه پس بايد يه پرينتر رو که رنگي هم باشه انتخاب کني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)