ما تو کار ادیت فیلمهای قدیمی هستیم.کارهای پردازشی سنگینی از کامپیوتر میکشیم.سیستم ها هم خوبن.cpu:'3.2 Ram:1 Gigهاردهای Maxtern 160و....ولی کمتر از 1روز یا گاها"سه روز برای یه فیلم 2 ساعته زمان چردازش نداریم؟لطفا"کمک کنید!
ما تو کار ادیت فیلمهای قدیمی هستیم.کارهای پردازشی سنگینی از کامپیوتر میکشیم.سیستم ها هم خوبن.cpu:'3.2 Ram:1 Gigهاردهای Maxtern 160و....ولی کمتر از 1روز یا گاها"سه روز برای یه فیلم 2 ساعته زمان چردازش نداریم؟لطفا"کمک کنید!
سيستم شما رم کمي داره براي اين کار ! نزديک به 500 مگ از رم که صرف win و برنامه اديت و ... مشه و ميمونه 500 تا ديگه که براي فايل هاي به بزرگي 4.7 gig خيلي کمه
مورد ديگه اينه که معمولا کامپوتر هايي که براي اين جور کارها در نظر گرفته ميشه داراي پارتيشن: C حجم بالا هستند ؛ بالاي 50 gig و محيط آزاد اون هم بايد زير 25 gig نياد حتي بهتره تک پارتيشن باشه
cpu شما هم چندان قوي نيست (معمولي) اگه تک هسته اي هم هست که ديگه بدتر
با دوست عزیزمون موافقم، سخت افزار شما مناسب کارتون نیست.
CPU دوهسته ای
رم حداقل 2GB 800 Mhz
هارد وسترن Sata ll
پارتیشن اصلی ادیت هم حداقل 50 گیگ
بچه ها من هم همین مشکل رو دارم یعنی احساس میکنم اون چیزی که باید باشه نیست من هم 3.2 دارم با 512 مگابایت دی دی آر 2 و 7200 آر پی ام 160 سامسونگ . ولی لودینگ ویندوز اکس پی حدود 11 بار پر میشه
samsung جان سرعت بوت شدن چندان به اين معني نيست که يک کامپيوتر داراي سرعت بالا هست يا نه و در انجام برنامه ها سريع عمل ميکنه ! و ميشه با بعضي تغييرات در CMOS اين سرعت رو زياد تر کرد و مضاف بر اون برنامه هايي مثل anti virus و برنامه هايي که هنگام شروع ويندوز اجرا ميشن هم اين روند رو ميتونن کند کنن و همينطور کارتهاي شبکه و...
شاد و پيروز باشي
اتفاقا آنتی ویروس دارم ولی یعنی این توی اون 11 بار پر شدن تاثیر داره ؟؟؟ کمتر میشه ؟؟؟
anti virus ها و fire wall ها روند بوت رو کند ميکنند بسته به نوعشون .
anti spyware ها هم همينطور
دوست عزيز شما اگه مي خواي واقعا سرعت رو تو اديف فيلم با تمام وجودت احساس كني و از اختلاف سرعت دو تا
شاخ دراري![]()
يه core 2 due E6600 يا E6400 بنداز تنگ سيستمت اون وقت مي بيني كه سيستمت در حال پرواز كردنه
![]()
![]()
![]()
این دوهسته ای ها که اینقدر سرعت دارن ببین 16 هسته ای و در آینده که توی روزنامه هم خوندم 80 هسته ای اینتل چقدر سرعتشونه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)