کلا مانیتورهای lcd بهترا یا crt ها![]()
کلا مانیتورهای lcd بهترا یا crt ها![]()
مانيتور هاي ال سي دي الان خوب پيشرفت كردن وبهراحتي ميشه اونا رو با كيفيت خوب تهيه كرد البته اگه از بعد مالي براتون مسئله اي نداره و اين مهمه كه واسه چه كاري احتياج دارين؟
AliROCK علي جان بستگي داره به مورد استفاده ؛ براي گيم CRT براي کار CAD ؛ LCD بهتره
البته LCD هاي جديد که سريعتر هستند براي گيم هم خوب شده ؛ 3ms هم هست که براي گيم خوبه
براي چشمها LCD![]()
به نظر من که CRT چون به نظر من بهتره اون پولی را که ادم میده ال سی دی بگیره خرج سی پی یو و گرافیک و رم کنه به صرفه تر و بهتره. در ضمن اینکه ال سی دی نسبت به سی آر تی بسیار آسیب پذیر تره و ضمنا گرانتر
دوست عزیز اون پولی که میخوای بدی خرج سی پی یو و رم و... کنی ، باید بدی خرج چشم پزشکی کنی.
چون مانیتورهای lcd به چشم کمتر آسیب میرسونن.(حالا اگه از کامی زیاد استفاده کنی)
lcd خیلی خیلی بهتره
پس من برم lcd بگیرم اخه 10 یا 11 ساعت پایه عملم ببخشید کامپیوتر میشینم البته نه بازی
ممنون از جوابا
آقا ال سی دی برای بازی خوبه ؟؟؟ برای رزولیشن میگی ؟؟؟ شما رزولیشن 1280 در 1024 بست نیست ؟؟؟ من من والا رو این رزولیشن میزارم دیگه همه چیز یه گوشیت ترین حالتش تبدیل میشه . مثلا اعداد و ....
فقط ال سی دی
منظورشون هم این بود که اگه پول داشته باشم ال سی دی خوبه یا سی آر تی . وگرنه کی گفته حتما باید پول رو بدیم برای لوازم داخل کیس
نه من برا بازی زیاد احتیاج ندارم رزولویشن هم که شما گفتی برا من بسه
samsung جان بستگي به مونيتور LCD داره ؛ از نظر رزولوشن به نظر من هم همين مقدار کافي هست براي بازي ولي در مونيتور هاي LCD گزينه اي هست به نام :Response Time که خيلي براي کسي که ميخواد game هم بازي کنه مهم هست و عدد اون هر چي پايين تر باشه بهتر هست ؛ تا سال قبل که من سريع ترين Response Time رو با 8 ms ديدم که LG هم بود ولي الان 4ms و3ms هم هست که کاملا جوابگوي گيم هست![]()
به شکل کلي Response Time براي game از 8ms بالا تر نبايد بشه در اون صورت تصور هاي متحرک پله پله ميشن انگار که graphic card ضعيف هست!!!
براي کسايي هم که کار گرافيکي ميکنند هم Contrast Ratio و Brightness و Pixel Pitch رو بايد مد نظر داشته باشند تا اون LCD مورد نظر رو بخرن![]()
شاد و پيروز باشيد
حالا الان بهترین مارکه lg چیه crt یا lcd
17" چون رفتم سامسونگ رو دیدم اصلا ارزش نداره بخری سامسونگ فعلا دستگاههای صوتیش کلا از همه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)