سلام
آیا هیچ برنامه ای هست که با کامپیوتر برای کسی اس ام اس بزنیم و شماره تلفن ما نیفته
ممنون![]()
سلام
آیا هیچ برنامه ای هست که با کامپیوتر برای کسی اس ام اس بزنیم و شماره تلفن ما نیفته
ممنون![]()
با پي سي چند تا سايت بودن اما خب الان ديگه همه اونها يا جمع شدن يا تا اول ازت يه تلفن موبايل نگيرن اصلا عضوت نمي كنند![]()
آقا ميشه چند تاشو معرفي كني؟؟؟ممنون ميشمنوشته شده توسط MaFia
![]()
چند تايي دوستان تو تاپيك مربوطه معرفي كردن فكر كنم
ولي اين 2 تا رو من يادمه
پارس آنلاين (مجاني)
فرارايانه (پولي)
داشتن يه موقعي
سايتي كه من امتحان كردم و جواب داد البته تلفن شما رو نمايش نميده بهتر اول شما براي خودت يك پيام بزني اگر نياز شما برآورده شد كه هيچ اگر نه باز هم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما امتحان كنيد بد نيست
سلام كجاي اين سايت ميتونم عضو بشم ؟؟؟
اون دكمهRegister رو بزننوشته شده توسط ali tebi
Full Name:نوشته شده توسط rasool_bbc
this will use as your SMS header
Username:
Phone No
ميزنم اين مياد ولي بعد وارد كردن اين اطلاعات اونها رو قبول نمي كنه چرا؟
نوشته شده توسط sourena
ريگان به من بزنيدsms برايي دريافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این کار فقط برای گوشی هایی امکان پذیر است که دارای قابلیت Email getway باشند پس هر دو گوشی فرستنده و گیرنده باید دارای چنین قابلیتی باشند
گوشی هایی که دارای این قابلیت هستند :
W800 , W810,W700 , W550 ,K750 , S700, .....
برای این کار ابتدا باید وارد منوی گوشی شده و به قسمت Messaging و بعد وارد Setting می رویم. در این قسمت وارد text messaging می شویم و از آنجا وارد Email getway . شماره ی کسی که می خواهیم به او SMS بزنیم را ADD میکنیم...
بعد از این کارها به عقب برمی گردیم و وارد منوی اصلی می شویم و دوباره به قسمت Messaging میرویم و Write net را انتخاب میکنیم و بعد Text message وبعد از نوشتن پیام دلخواه گزینه ی Continue را میزنیم و بعد گزینه ی اول یعنی Enter Email Address و یک ایمیل دلخواه انتخاب می کنیم. البته هیچ فرقی نمی کند که چه ایمیلی باشد فقط باید @ و دات کام را داشته باشد مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد پیغام خود را می فرستیم
بعد از فرستادن روی گوشی طرف به جای شماره یک آدرس ایمیل می افتد!!!
شبکه کالای ایران
www.IranKala.net
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)