سلام آقايون - صبح همگيتون بخير باشه
مشکل بزرگي هست که شما اساتيد ميتونيد فقط به من کمک کنيد در رابطه با اون ...
من مدتي هست که در ايران هستم - اينکه دقيقا کي هستم يا متعلق به کجام يک راز هستش .
...
ممکنه اساتيد بزرگوار لطف کنن يه سرور خوب در ارتباط با آپلود کرک راتورينگ بهم معرفي کنن ...
خواهشا فقط متعلق به uNITED sTUDIO و يا United Cracking نباشه ... و کلا اين ايميل ها نباشه که ديگه هيچ دل خوشي از هيچکدومشون ندارم :![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
و از اين دست اراذل اينترنتي - پوزش به خاطر اين حرف از شما ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما کرک کامل مولتي مديا بيلدر نسخه 4.9.7.8 - برنامه محبوب همه شرکت هاي تبليغاتي و نرم افزاري و کلا دوستاني که با ساخت اتوران سرو کار دارند ...- البته تنها کرک درست و کاملي که در دنيا وجود داره براي آخرين ورژن اين برنامه ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Multimedia Builder 4.9.7.8 Crack by FFF
فايل رو از اينجا دنلود کنيد :
Crack Size : 563 Kb
---------------
و بعد از نصب برنامه Multimedia Builder 4.9.7.8 در اين مسير کپي کنين Crack رو بعد کليد بر روي Patch و بعد کليک بر روي Yes ... :
% Program Files\Multimedia Builder497\Player %
تموم شد ... افسانه شکست ناپذير بودن بخش MP3 اين برنامه به آخر رسيد !
Hide_Thompson_MP3 licencing_MMB 4978_FFF
Crack Size : 91 Kb
اين هم براي احتياط بر روي بعضي سيستم عامل هاي ماکروسافتي براي قسمت Thompson Mp3 اين برنامه :
لازم به تذکر هست که اين کرک مدتي قبل به بچه هاي دوست داشتني و فعال قسمت MMB فروم مجيد انلاين توسط خود من هديه شده و به شما هم همينطور ...
لطفا در معرفي يک سرور Crackratoring به من لطفتون رو دريغ نکنيد که خيلي ها منتظر هستن و اميدوارم شما ايرانيان خوب حداقل مثل فروم هاي روسي و فرانسوي پاسخگو نباشين ...
در کل همه کيفيت ها در اين لحظه نااميد کننده هستن .![]()
راستي اين هم لينک دنلود برنامه Multimedia Builder 4.9.7.8 - که برگشتم تنها براي گذاشتن اون :
فردا شب من به اين مکان بر ميگردم ... اميدوارم راه نجاتي براي ما پيدا کرده باشين ...![]()
روز خوبي رو براتون آرزو ميکنم![]()