با سلام من يه سايتي مك آفي فول ورژن رو دانلود كردم پسوورد مي خواد كمك كنيد در ضمن TURBOREACTORيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه پسوورد جواب نميده ممنون :roll: :roll:
McAfee VirusScan Pro v9.1.8 full
ناردين
با سلام من يه سايتي مك آفي فول ورژن رو دانلود كردم پسوورد مي خواد كمك كنيد در ضمن TURBOREACTORيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه پسوورد جواب نميده ممنون :roll: :roll:
ناردين
هادي جان هر چي مي خوام بهت گير ندم كه يه موقع ناراحت نشي خودت نمي گذاري!![]()
:mrgreen:
اولا كه عنوان تاپيك نبايد از اين كلمات مثل درخواست كرك يا مثلا كمك فوري و از اين قبيل كلمات باشه.
در ضمن شما درخواست پسورد يك فايل زيپ رو داري نه كرك!!!!
من الان جايي هستم كه نمي تونم كاري برات بكنم اما فردا كه روي سيستم خودم بودم سعي مي كنم برات پيدا كنم. چون فكر كنم داشته باشم.
هادي جان ما دوستت داريم!
mehdi_best, اگه بتونين سريع تر جواب بدين ممنون ميشم من هم احتياج دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا واقعا شرمنده. كلي گشتم پيدا نكردم. بعد در چند سايت كه اين برنامه رو لينك داده بودند هم گشتم اما اونها هم پسوردي نداشتند.
پس به نظر من بهتره از خيرش بگذريم. چون در يكي از فايلهاي داخل فايل فشرده نوشته كه براي پسورد پول مي خواهد!
در ضمن اگه قصد استفاده از مك آفي رو داريد پيشنهاد مي كنم از نسخه اينترپرايز 8 مك آفي استفاده كنيد. ْآپديتش هم بدون هيچ مشكلي انجام مي شه.
---------------------
ناردين جان اين كه شما نوشتي هم متاسفانه پسورد اون فايل نيست.
اين پسورد نيست داشتم آپلود ميكردم موندم تو ترافيك :!:
ناردين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سلام ممنون كه به شما هم يه نيم نگاهي انداختيد و يه ندايي داديد پس من اون فايل 104 مگا بايتي رو بندازم دور چه بد........ :cry: :cry: :cry:
نوشته شده توسط هادی دل پاک
من به خيالم يه فايل معموليه پس يه كه ديگه صبر كن .
لطفا لينك برنامه يا سايتي كه برنامه رو گرفتين بگين چون مشخص نيست چه ورژن از چه تيپ رو دانلود كردي . :?: :!:
اگه پسوردشو نمیدونی خب با برنامه هایی که پسورده فایل زیپ را باز میکنن درستش کن
براي همين لينك سايت يا برنامه رو خواستم .نوشته شده توسط Ali_k
![]()
خب ناردین جان انگار تو پست اولشون آدرس سایتو دادن :(نوشته شده توسط nardin
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)