من می خواهم K750i بخرم
با گارانتی نیکاتل245
با گارانتی سیتادل 258
با گارانتی پارسا تل 229
بدون گارانتی 205
به نظر شما کدام را انتخاب کنم؟
من می خواهم K750i بخرم
با گارانتی نیکاتل245
با گارانتی سیتادل 258
با گارانتی پارسا تل 229
بدون گارانتی 205
به نظر شما کدام را انتخاب کنم؟
اگه من بودم بدون گارانتی میگرفتم !
قیمت هایی که گفتی بالاست
من امروز علاالدین بودم
با گارانتی سیتادل 247
بدون گارانتی 197
تو ایران معتبر ترین گارانتی ظاهرا سیتادل ولی منم اگه بودم یا گارانتی متفرقه می گرفتم یا بدون گارانتی ....
ببین صداشو و بلوتو ثش رو چک کن باهاش یکی دوتا تماسم بگیر ...بعدشم باید امیدوار باشی مشکل نداشته باشه ! من کلا هیچکدومه گارانتیا رو قبول ندارم ... حالا اگه شما خیلی حساسی که گارانتی داشته باشه با گارانتی بگیر ( بستگی به شرایط مالیتم داره ولی اصولا پول واسه گارانتی دادن تو ایران که گارانتی های معتبر نداره ( یا کم داره ) کار درستی نیست ) !واگه گوشی مشکل داشت؟
به نظر من اگه serial changed نباشه مینونی بدون گارانتی هم بگیری مشکل اصلی فقط همینه
گوشی خودم گارانتی سیتادل هست ولی دو بار رفتم اونجا و راجع به یه چیزایی ازشون سوال کردم همشون شوت بودن کاری هم برات نمیکنن و فقط بلدن بهانه بیارن
فقط دقت کن serial changed نباشه و با زدن کد مخصوص همه جای گوشیو چک کن اگه ok بود با خیال راحت بگیر
حتی یک در میلیارد خراب هم بشه میبری بیرون درست میکنی
نکته بعدی اینکه گوشی چینی هم داریم که قیمتش پایینتره و مالزی گرونتره(چینی نگیر که اذیتت میکنه)
البته k750 زو نمیدونم مالزی داره یا نه
من این قیمتهارا تلفنی روز سه شنبه گرفتم.
از همه دوستان ممنونم
فردا می روم علاالدین قیمت می گیرم
راجع به گارانتی من نظرم اینه که به جای اینکه الان 40 هزار تومن پول اضافه بدی برای اینکه احتمال داره توی یکسال مشکلی پیش بیاد که تازه شامل گارانتی بشه، پولتو بذار جیبت و هر وقت احتمالا مشکلی برای گوشی پیش اومد، اون موقع پولشو بده به نمایندگی مثلا قانونی تا تعمیرش کنن. البته موقع خرید باید مطمئن باشی که از جای معتبر خرید میکنی و گوشی مشکل نداشته باشه، به خصوص مشکل سریال. من خودم P990 رو همینطور خریدم.![]()
هر كي گفته بدون گارانتي درست گفته بيشتر حواست به سريال باشه من يه اشتباه كردم گوشيمو از سيتادل گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)