دوستان عزيز سروران گرام!
راستش يه چند وقتيه كافي نتي را انداختيم اما رونقي نداره يعني كار و كاسبي كساده .مي خواستم اگر كسي راهي يا راههايي براي رونق كار ما داره پشنهاد بده كه خدا خيرش بده بد جوري كارم گيره .بابا فوريه!!!!!!!
دوستان عزيز سروران گرام!
راستش يه چند وقتيه كافي نتي را انداختيم اما رونقي نداره يعني كار و كاسبي كساده .مي خواستم اگر كسي راهي يا راههايي براي رونق كار ما داره پشنهاد بده كه خدا خيرش بده بد جوري كارم گيره .بابا فوريه!!!!!!!
خوب چندتا سبیل چرب کن 10 مگی بگیر و بنویس پشت شیشه... انتقال فایل از سرور هم بذار بنویس پشت شیشه... کافی نتت نوبتی میشه!
گیم نت هم بد نیست
بگو کجایی؟؟ من دنبال کافینت خلوتم!
محلش خوبه
اما ناامید نشو کافی نت شغل پر درامدیه یواش یواش پررونق میشه
میتونی کمی تبلیغات کن و یک کم هم قیمت رو بیار پایین
مثلا ساعتی 400 تومان
اما در کل ناامید نشو چون تازه اول کاره همه چیز روبه راه میشه
اول كار نبايد زياد فكر اين باشي كه مشتري بريزه سرت! ن هم چند وقت قبل همين كار رو كردم انقدر كسي نيومد كه خودم بي خيال شدم و تابلوي كافي نت رو برداشتم!! البته خودم كار خدماتي مي كردم و بعد به فكر اين افتام كه كافي نت هم در كنارش باشه.. بگذريم.. حالا كه تابلو رو دراووردم فقط يدونه كاغذ مونده كه رو در چسبيده نوشته كافي نت به خاطر همون يه برگه كاغذ روزي بيست نفر آدم مياد و ميپرسه آقا مي تونم اينترنت كار كنم؟ ولي چه فايده كه من زود نااميد شدم و حالا هم فقط همين خدمات رو دارم!!.. بگذريم سرت رو درد نميارم... اميدوار باش چون ميگيره!
دوستان خوبم از پيشنهاداتون خيلي خيلي ممنون حتما يه امتحاني روي كارهايي كه گفتين ميكنم و هنوزم منتظر نظراتون هستم
بازم ممنون
دوست عزیز به طور کلی اولش باید کارهای زیر رو انجام بدی:
1) تبلیغ خوب و جالب (قیمت رو اولش بیار پایین)
2) انجام تحقیق و پروژه های دانشجویی و دانش آموزی
3) دانلود با حجم بالا با قیمت مناسب
4) تبلیغ تو اینترنت (اگه خواستی بگو ، تا بگم کجا تبلیغ کنی)
فعلا همین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)