تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درست کردن یه سایت برای ثبت نام در مسابقه ای

  1. #1
    پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر
    پست ها
    590

    13 درست کردن یه سایت برای ثبت نام در مسابقه ای

    سلام بچه ها

    یه مسابقه ای هست که قراره 2 یا 3 ماه دیگه برگزار بشه و برای اون باید یه سایتی درست کنیم.تعداد افراد برگزار کننده کم هست و برای همین قرار شده خودمون درست کنیم ولی ما هم چیز زیادی بلد نیستیم.
    برم سر اصل مطلب.
    قراره یه سایتی درست بشه که توی اون بتونیم خبر بنویسیم و همنچنین به سایتهای مختلف لینک بدیم و مهمتر از همه بتونیم برای شرکت در مسابقه فرم ثبت نام بدیم.به این ترتیب که گروهی که می خواهد در این مسابقه شرکت کند پس از رفتن به قسمت ثبت نام، فرمی را که حاوی مشخصات و نامهای اعضاء گروه و ... است پر کند و برای ثبت نام به ما بفرستد.پس از اینکه ما به عنوان مسئول سایت فرم را دیدیم و تایید کردیم برای وی ای میلی مبنی بر اینکه شما اجازه شرکت در مسابقه را دارید ارسال شود.
    مشکل ما این است که cms این سایت را از کجا تهیه کنیم و اصلی ترین مشکل این است که چگونه فرم ثبت نام را تهیه کنیم و وارد سایت کنیم.
    روش تهیه host و domain را بگویید و در نهایت ممکن است ما فضایی به صورت asp به صورت مجانی گیر بیاوریم.آیا می توان روی این فضاها هم همین کار را کرد؟
    خیلی فوری است پس لطفا به صورت کامل توضیح دهید.در صورت تکراری بودن توضیح را به پیغام خصوصیم بفرستید. (می دونم که خیلی پرروام).این چند روز سرم خیلی شلوغه و این کار هم باید هر چه سریعتر انجام شود.
    خلاصه هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.

  2. #2
    اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan2000volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مازندران، قائمشهر
    پست ها
    270

    پيش فرض

    این چیزایی که تو گفتی عزیز زود نمیشه گفت! باید برنامه نویسی بکنی..یا از سایت هایی استفاده کنی که چنین امکاناتی رو رایگان میدن.سرچ کن.

  3. #3
    پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر
    پست ها
    590

    پيش فرض

    خوب می شه بگی که چه چیزی را باید سرچ کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •