سلام من یک مشکل وحشتناک دارم و اونم اینه که وقتی برام آف می یاد یا دارم با کسی چت می کنم نه نوشته های تایپ شده ی خودمو (بعد از send ) و تایپ شده ی دیگران رو نمی بینم خواهش می کنم به من در حل این مشکل کمک کنید؟؟؟؟ :?: :cry: :( :?:
سلام من یک مشکل وحشتناک دارم و اونم اینه که وقتی برام آف می یاد یا دارم با کسی چت می کنم نه نوشته های تایپ شده ی خودمو (بعد از send ) و تایپ شده ی دیگران رو نمی بینم خواهش می کنم به من در حل این مشکل کمک کنید؟؟؟؟ :?: :cry: :( :?:
این مشکلات با یه بار باز و بسته کردن یاهو مسنجر باید حل بشه . بازم اگه حل نشد نسخه جدید رو بگیر شاید درست بشه . با یه id دیگه هم امتحان کن ببین مشکل داری یا نه
شايد هم تنظيمات font color تون مشکل داره....
[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\profiles\YO UR-ID\IM UI Settings]
شما بايد از ورژن جديد يا پچ هاي داده شده استفاده كني
من هم چند وقت پيش اين مشكل برام پيش اومد بعدا فهميدم ديسكانكت شدم :mrgreen:نوشته شده توسط sa3er
ولي ظاهرا مشكل اين هم نيست چون اين آقاي friend رفيق فابريك بنده هستن و من هم هرچيزي به نظرم رسيد گفتم ولي ظاهرا جواب نداده!!
شايد با راه حل sa3er درست بشه البته
آقا یاهو مسنجرمن ورژن 7 بتا است و من اصلا دست به هیچ جای تنظیمات مسنجر دست نزدم :?:
آقا تو رو خدا از اين بتا بيا بيرون آخه بتا هم استفاده كردن داره ؟
:shock: :shock:
منم یاهو 7 بتا را دارم ولی این مشکلو ندارم پس مشکل از فکر کنم ویندوزتهنوشته شده توسط friend
آره قربونش![]()
براي من هم يك بار چند وقت پيش اين مشكل پيش اومد اما يك بار كه مسنجر رو به طور كل بستم و دوباره اجرا كردم مشكلم حل شد.
من حرف همه ی شما رو قبول دارم ولی من یاهو مسنجر مو هم ایینستال کردم و دوباره ریختمش درست نشد :cry:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)