آقا من نمي تونم برم به Gmail برم و اينترنت اكسپلورر من اين ارور رو ميده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , The page cannot be displayed
چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من نمي تونم برم به Gmail برم و اينترنت اكسپلورر من اين ارور رو ميده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , The page cannot be displayed
چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز شما بايد به اين جا برويد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه تو اونم نميره دوست عزيز :?: :?: :?: :roll:
منم یه همچین مشکلی دارم . هر ج.ری فکرشو بکنید نمیره . من رو 6 تا دستگاه امتحان کردم فقط رو یکی از اونا رفت تو جیمیل حالا من نمی دنم مشکل از کجاست
مشکل از اين هست که برخی از ISP های نا محترم اقدام به بستن port 443 جهت به قول خودشون مسدود کردن بعضی فیلتر شکنها کردن که همونطور که می دونيد gmail با protocol امنيتی HTTPS بالا مياد...
هر چند شايد شما در تنظيمات مررگرتون به اشتباه تغييراتی دادين...
مثلا در IE:
Internet Options
تب Advanced
scroll down کنيد تا برسيد به قسمت آخر security
مطمئن شيد که اينا تيک خورده:
SSL 2.0
SSL 3.0
و اينجوريا ديگه خلاصه!
نه sa3er جان . بحث اینا نیست چون :
با یه اکانت در دستگاه باز می شه و با همون اکانت در یک دستگاه دیگه باز نمی شه
با هیچ مرورگری باز نمی شه ( فایرفاکس - نت اسکیپ - اپرا - ie )
ربطي نداره ها
اما با پاك كردن كوكي و temp شايد درست شه :shock:![]()
من فكر ميكردم خودم تنها مشكل دارم پس شمام نميتونين واردش بشين؟ :?:
با سلام ..
G-mail از قابليتي استفاده ميكنه تا اطلاعات نام كاربر و پسورد شما در طي مسير چك شدن لو نره اين قابليت به علت دقيق و حساس بودنش (SSL ) (Secure Sockets Layer )هست ( كه اطلاعات رو كد گذاري و رمزي ميكنه ) كه اگه مشكلي پيش بياد ديگه نميتونيد وارد Gmail تون بشين اگه دقت كرده باشين مراحل وارد شدن به Gmail توي نوار وضعيت مرورگرتون نشون ميده و براي تعدادي از دوستان كه نمتونن وارد بشن سر همين SSL هست كه گير ميكنه براي همين شما هم يه عمليات تروريستي :mrgreen: انجام بدين و اون رو با شبيخون پاك كنيد :lol:
مراحل پاك كردن :
--- اگه به شبكه متصل هستيد .. اتصالتون رو قطع كنيد ( همين طور اينترنت )
--- بعد اگه از مرورگري استفاده ميكنيد كه تب هاي زيادي داره بگردين ببينين Gmail باز نباشه![]()
** --- و در آخر هم به منو Tools ( براي اينترنت اكسپلوره ) رفته بعد هم به Internet Options برين در سربرگ Content روي كليد ClearSSL Stat كليك كنيد و پنجره ظاهر شده رو با يه OK تاييد كنيد . حالا كانكت بشين و نتيجه رو همين جا اعلام كنيد ..
** -- ** با تشكر از مدير محترم جناب MRM , كه من اين رو از ايشون ياد گرفتم راستي ايشون كم پيدا شدن مشكلي پيش اومده :?:
البته براي yahoo همين طور كه اقا MaFia, گفتن با پاك كردن كوكي و temp مشكل حله .
موفق باشيد .
آره آقايون چند وقتيه منم نميتونم وارد جي ميل بشم
شانس آوردم كه سرويس pop3 فعال كرده بودم و الان با outlook ايميل هامو دريافت ميكنم
فكر كنم فقط راهش همين باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)