سلام![]()
من مي خوام طريقه ي نصب هر نوع كامپونت و Dll,Ocx,.Pas,... رو ياد بگيرم كسي بلده.
ممنون![]()
سلام![]()
من مي خوام طريقه ي نصب هر نوع كامپونت و Dll,Ocx,.Pas,... رو ياد بگيرم كسي بلده.
ممنون![]()
قبلا توضيح مختصري دادم مطالعه كنيد مشكل داشتيد در خدمتيم
با سلام خدمت دوستان.
اگه می شه کمک کنید. چیزه مهمی رو دوستمون مطرح کرده. من هم پیدا نکردم.
ممنون
سلام
برای نصب کامپوننتهایی که فایل .Pas دارند :
از منوی Components گزینه Install Components رو انتخاب کنید و در صفحه باز شده به قسمت Install in New Package برید ( برای این که اون کامپوننت توی یک Package جدید نصب بشه ) ، فایل مورد نظر رو وارد کرده و نام Package اون رو بنویسید ( در کادر مربوطه ) و بعد روی Install کلیک کنید ...
بعد از این کار Package ساخته میشه و پنجره ای باز میشه ، که باید توی اون روی گزینه Install کلیک کنید تا کامپوننت نصب بشه و پیغامی مبنی بر نصب شدن کامپوننت ظاهر بشه ...
نکات قابل توجه :
1. در این قسمت می تونید چند فایل رو وارد کنید و چند کامپوننت رو با هم نصب کنید ( که همه توی یک Package میرن )
2. برای وارد کردن نام Package اول روی Browse کلیک کنید وبعد به مسیر Lib یا Import دلفی برید و نام Package رو بنویسید و OK کنید تا فایلها و Package کامپوننت توی اون مسیر ساخته بشند ، اگر در موقعی این کار رو نکردید ، در پوشه ای که کامپوننت قرار داره ، فایلهایی که پسوند dcu و Inc و dfm دارند رو به یکی از دو مسیر بالا کپی کنید ...
برای نصب کامپوننتهای درون یک Dll :
از منوی Project گزینه Import Type Library رو انتخاب کنید ، در پنجره باز شده لیستی از Dll های شناخته شده توسط دلفی نشون داده میشه ...
اگر Dll مورد نظر شما توی این List نبود روی Add کلیک کنید و فایل Dll خودتون رو وارد کنید ، بعد از وارد کردن ( اگر Dll مجاز باشه ) نام کامپوننت اون ( نام Class مربوط به اون ) در قسمت Class Name نوشته می شه ، در قسمت Pallete Name نام صفحه ای که می خواید کامپوننت توش قرار بگیره رو مشخص کنید ، بعد باید روی Install کلیک کنید تا صفحه مربوط به انتخاب Package ظاهر بشه که مثل همون مورد بالا باید تنظیم کنید ...
برای نصب یک OCX :
از منوی Components گزینه Import ActiveX Components رو کلیک کنید تا پنجره مربوطه باز بشه ، توی این پنجره هم مانند مورد بالا ( Dll ) لیستی از OCX های شناخته شده نشون داده میشه ، اگه OCX مورد نظر شما نبود روی Add کلیک کنید و فایلتون رو وارد کنید ... ، بقیشم مثل همون Dll هست ...
نکته قابل توجه :
بعضی از فایلهای Dll و یا OCX باید برای استفاده حتما در ویندوز Register بشن ، مثلا Shamsi.Dll باید رجیستر بشه ( یعنی به ویندوز شناسونده بشه ) ...
برای رجیستر کردن یک OCX یا Dll به مسیر Start \ Run برید و این عبارت رو بنویسید :
RegSvr32 NameDLL
بعضیها رو هم باید با برنامتون موقع استفاده توی کامپیوتر کاربر رجیستر کنید ، برای این کار توی دلفی از دستور زیر استفاده کنید ( یکی از توابع Api ) :
اول ShellApi رو به قسمت Uses اضافه کنید ...
بعد از کد زیر استفاده کنید :
;(ShellExecute(Handle, 'regsvr32', 'FileName.Dll', '/i', nil, 0
یا
;(WinExec('regsvr32 FileName.Dll /i', SW_HIDE
توجه :
منظور از " i/ " توی کد بالا همون Install هست و با گذاشتن " U/ " به جای اون می تونید Dll رو Unregister کنید ( یعنی از حالت رجیستر شده بیرون بیارید ) ...
امیدوارم توضیحات کامل باشه ...
موفق باشید ...
ممنون توضيحات كامل بود.
فقط سوال من اينه كه يه كامپونت مانند KDtele 3.6(كه فقط يه فايل DFM داره) رو چه طوري بايد نصب كرد![]()
سلام
اصولا یک همچین کامپوننتی نمی تونه وجود داشته باشه ...فقط سوال من اينه كه يه كامپونت مانند KDtele 3.6(كه فقط يه فايل DFM داره) رو چه طوري بايد نصب كرد
و فکر کنم که KDtele برای خودش نصب داشته باشه و خودش Package هاش رو کامپایل کنه ، اگر هم که در پوشه محلی که اون رو نصب کردید یک فایل DFM هست ، شاید مثال باشه ...
موفق باشید ...
فكر كنم اين كامپوننتها فقط پكيج نصب همراهشون هست(bpl) و فايهلي Dcuاصولا یک همچین کامپوننتی نمی تونه وجود داشته باشه
سلام
ممکنه ولی فقط یک فایل DFM امکان نداره ، چون فایل مربوط به فرم هست و امکان نوشتن کد و توابع توش وجود نداره ...فكر كنم اين كامپوننتها فقط پكيج نصب همراهشون هست(bpl) و فايهلي Dcu
موفق باشید ...
سلام
در تکمیل پست Mahmood_N اینم اضافه کنم که
نصب کامپوننت با پسوند dpk
اول روی فایل کلیک می کنیم دلفی باز میشه توی
صفحه ای که باز میشه اول Compile و بعد install رو بزنید
حتما یه پیغام می ده که نشون دهنده نصب کامپوننت هستش
چندتا فایل ساخته میشه توی همون پوشه ای که
فایل dpk بوده اونا رو توی شاخه Lib
مربوط به دلفی ذخیره کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)