سلام
چه جوری می تونم یه چیزی رو از راست کلیک پاک کنم((متلا گزینه مربوط به فولدر لاک))
ممنون
سلام
چه جوری می تونم یه چیزی رو از راست کلیک پاک کنم((متلا گزینه مربوط به فولدر لاک))
ممنون
در راست کلیک فولدر لاک داریم؟!! منظورت راست کلیک در چه محیطیه؟!
بابا سرعت
من هنوز تاپیک نزده شما جواب می دین
راست کلیک رو هر ایکونی ((برنامه Folder Lock رو که نصب می کنم یه گزینه میاد تو راست کلیک که می تونی با اون ایکونها رو مخفی کنی)) حلا اون یا هر گزینه دیگه ای چه جوری می شه حذفش کرد
بعضی از برنامه های وقتی نصبشون کنی برای تسهیل در دسترسی یه گزینه به راست کلیک اضافه می کنن..درسته..برای برداشتنشون دو راه وجود داره که بستگی به خود برنامه داره..در بعضی از برنامه ها می تونی بری تو آپشنشون و این گزینه ها رو حذف کنی(مصل وینپ) و اکثر دیگه ی برنامه ها رو باید از رجیستری برداری که متاسفانه من تخصص خوبی تو اون زمینه ندارم..
فکر کنم مثل اینجوری باشه !!
سلام
منم می دونم که مثل اینجوری هست می خاستم ببینم اون مثل اینجوریش ((تو ریجیستری)) چه جوری هست![]()
ممنون از جوابهاتون
سلام ...
شما دقیقا بگید که ورژن Folder Lock ی که از اون استفاده می کنید چنده ، تا روش کار کنیم ...
به کلید زیر در رجیستری برو و رو علامت + کلیک کن اگه اون گزینه ای که تو رایت کلیک هست وجود داشت با دیلیت کردنش گزینه از رایت کلیک حذف میشه
ولی قبلا یه backup بگیر که اگه مشکلی پیش اومد بتونی تنظیمات رو برشگردونی
HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers
موفق باشی
سلام
من كه چند ورزن از اين نرم افزار رو دارم ولي هيچ كدوم رو نتونستم ريجيستري كنم![]()
تو تاژيك خودشم يه دو روزي داشتم مي گشتم ولي هيچي گير نياوردم![]()
![]()
![]()
![]()
اگه در اين مورد هم مي تونيد كمك كنيد ممنون ميشم
ورزنهايي كه دارم
File Lock 6.0
Folder Lock 5.3.5
Folder Lock 5.7.0
Folder Lock 5.3.9
ممنون
سلام به شما دوست عزیزم ...
برای برداشتن گزینه های مورد نظر از راست کلیک فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن و بعد اجراش کن .
اگر هم پشیمون شدی می تونی از فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی .
در مورد کرک اون برنامه ها هم به انجمن " درخواست کرک و سریال برنامه " مراجعه فرمایید .
همیشه سبز ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)