چطور باید در اکسس یک کاربر را با محدودیت هایش تعریف کنیم یا اینکه بوسیله کد در زمان اجرای برنامه دلفی با Ado.
یعنی یک کاربر تعریف کنیم که مدیر باشه و بتونه کاربرهای جدید تعریف کنه و کاربری تعریف کنیم که فقط بتونه اطلاعات رو بخونه و تغییر نده.
چطور باید در اکسس یک کاربر را با محدودیت هایش تعریف کنیم یا اینکه بوسیله کد در زمان اجرای برنامه دلفی با Ado.
یعنی یک کاربر تعریف کنیم که مدیر باشه و بتونه کاربرهای جدید تعریف کنه و کاربری تعریف کنیم که فقط بتونه اطلاعات رو بخونه و تغییر نده.
شرمنده توي اكسس در لايه ديتا بيس نميتوني همچين كاري بكني
بايد در لايه برنامه اين امكانات رو فراهم كني
خدا نکنه شرمنده بشی
میشه نحوه اینکار رو با کد توضیح بدی. منظور شما از برنامه یعنی در زمان اجرای برنامه. ممنون
اگه میخوای کاربرهاتو محدود کنی و نحوه دسترسی به برنامه را میخوای محدود کنی بگو تا راهنمائیت کنیم
یک از راه کارش اینه که منوهاتو تو یه جدول بزاری و از نوع بولین تعریف کنی من خودم در اخرین پروژه عملی انکار رو کردم که خیلی هم جالب بود .یه راه دیگه اشم ارزش گزاری بر روی فرم هاته که برای هر فرم یه ارزش میزاری و اونو تو یه فایل تعریف میکنی با توجه به کاربر هات اونا رو (نحئه نمایش که ایا نمایش داده بشه یا نه ) محدود کنی
امیدوارم منظورمو واضح گفته باشم .
لطف کنید هر چی در مورد این سوالی که مطرح کردم میدونید با کد بفرمایید چون من یه مقداری عجله دارم. متشکرم.
بازم شرمنده چئن اين يه موضوع كلي هست و بايد براش طراحي انجام بدينلطف کنید هر چی در مورد این سوالی که مطرح کردم میدونید با کد بفرمایید چون من یه مقداری عجله دارم. متشکرم
يه ذره به خودتون سختي بدين بابا
شما سر نخ رو بدید...
مثلا بگید لایه برنامه یعنی چی.
شما خیلی کلی گفتید و من هم خیلی جزئی خواستم.
يعني خودتون يه الگوريتم و كد بايد بنويسيد.لایه برنامه
طرح هاي مختلفي وجود داره مثلا يه جدول در نظر بگيريد اطلاعات كاربران و جاهايي كه بايد دسترسي داشته باشن تعريف كنيد و در برنامه اطلاعات كاربر رو از جدول مربوطه دريافت و بر حسب اطلاعات اون تصميم گيري كنيد.
این کار رو قبلا انجام دادم. یعنی پسورد رو در یکی از جدول های اکسس نگهداری میکردم.
اگه دیتابیس بدون پسورد باشه که کاربر می تونه با اکسس بانک رو باز کنه و جدول ها رو بخونه.
پس باید لااقل یک پسورد داشته باشه. اما وقتی پسورد روی بانک گذاشته باشی با ادو کانکشن نمیشه متصل شد بهش.
چطوری باید همان پسورد اصلی را رو بانک گذاشت
سلام
میشه ...اما وقتی پسورد روی بانک گذاشته باشی با ادو کانکشن نمیشه متصل شد بهش.
توی همون قسمتی که دارید آدرس بانک رو به ADOConnection می دید ، به قسمت ALL برید ، توی اون لیست یه گزینه به نام Password هست ، روش دو بار کلیک کنید و پسورد رو وارد کنید و OK رو بزنید ...
موفق باشید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)