یک فرمان sql میخواستم که محتویات یک رکورد بین یک تاریخ شمسی مشخص نشان بده البته در تایپیک های قبلی چنین بحثی صورت گرفته بود ولی فقط برای تاریخ های میلادی جواب میداد درضمن فیلد تاریخم توی بانک از نوع استرینگ است.
یک فرمان sql میخواستم که محتویات یک رکورد بین یک تاریخ شمسی مشخص نشان بده البته در تایپیک های قبلی چنین بحثی صورت گرفته بود ولی فقط برای تاریخ های میلادی جواب میداد درضمن فیلد تاریخم توی بانک از نوع استرینگ است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز مثل اینکه متوجهنیستی کد فوق خودم داشتم ولی برا تاریخ های میلادی فقط جواب میده مثلا برج 2 میلادی ها 28 روزاست در صورتی که برج 2 ما 31 روزاست و خطا میده.
سلامدوست عزیز مثل اینکه متوجهنیستی کد فوق خودم داشتم ولی برا تاریخ های میلادی فقط جواب میده مثلا برج 2 میلادی ها 28 روزاست در صورتی که برج 2 ما 31 روزاست و خطا میده.
اولا" لحن حرف زدنت درست نیست این سایت اختیاری است و ه رکس دلش بخواد جواب میده و اگر هم نخواست جواب نمیده
دوما" این کدها کالا" درسته اگه شما از نرم افزار mssql رو درست نصب کرده باشی باید جواب بده مشکلی نداره
من با ado کار ميکنم و منظور شما رو از mssql نمي فهمم و شما هم سعي کن احترام خودت نگه داري تا حال چند بار بدجوري با من حرف زدي اگه با من مشکل داري جواب تايپيک من نمي خواهد بدي
سلاممن با ado کار ميکنم و منظور شما رو از mssql نمي فهمم و شما هم سعي کن احترام خودت نگه داري تا حال چند بار بدجوري با من حرف زدي اگه با من مشکل داري جواب تايپيک من نمي خواهد بدي
از لحن تندم معذرت میخوام . ولی شما هم رعایت بفرمائید
منظورم از mssql همون Microsoft Sql Server است
اون كد اسكيوال استاندارد هست فكر نمي كنم Tsql باشه
بعدش به اون كوتيشين اطراف تاريخ يه نگاه بكن يعني از نوع رشته هستند. من قبلا همينجوري تست كردم و درستهدرضمن فیلد تاریخم توی بانک از نوع استرینگ است
سلام
delphianddotnet یکی از کاربرای پر کار این انجمنه
دوما :چون نوع رو String تعریف کردی مشکل به وجود
نمی آد برای String از کوچکترین کاراکتر شروع به مقایسه می کنه
اول کاراکتر 1 همه لغات بعد کاراکتر 2 و ...
دقیقا مثل دفتر لسیت افراد.
به همبن خاطر مشکلی به وجود نمی آد
همین طور که MasterData گفتن
اون كد اسكيوال استاندارد هست فكر نمي كنم Tsql باشه
نقل قول:
درضمن فیلد تاریخم توی بانک از نوع استرینگ است
بعدش به اون كوتيشين اطراف تاريخ يه نگاه بكن يعني از نوع رشته هستند. من قبلا همينجوري تست كردم و درسته
آقایون من هنوز جواب نگرفتم از همین کد استفاده می کنم ولی کامل تاریخ اشو رعایت نمکنه کسی کامپونت تابعی چیزی نداره به درد به خوره خیلی کارم گیره از همتون ممنونم که تا اینجا منو راهنمایی کردید.
سلام
می تونی اون قسمت برنامه رو یه جا آپلود کنی؟
یا اگه بخواهی که برنامه بذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)