تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 43

نام تاپيک: یه Error در حیکار با کامپیوتر به نام 16 bit ms-dos system

Banned samanvilli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض یه Error در حیکار با کامپیوتر به نام 16 bit ms-dos system

این مشکل چند روزیه که داره اذیتم میکنه هر 10 دقیقه 16 بار به نمایش در میاد و همین ویندوز رو هم عوض کردم ولی رفع نشد لطفا بگید چیه و چجوری برطرفش کنم؟
    این هم عکسش:

داره خودمونی میشه alireza_naeemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    300dpi.org

پيش فرض

يه سرچي انجام بده ميبيني كه دو بار اين موضوع مطرح شده!!!

يك دوستي هم مراحل غير فعال كردن ويروس هم به صورت عكس مطرح كرده
    ولي با اين وجود شما از طريق Msconfig و غير فعال كردن Kernel.exe ميتوني از دست اين راحت بشي
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون دوست عزیز من هرچی سرچ کردم جوابم رو نگرفتم اگه میشه مراحل غیر فعال کردن این ارور رو به من بگید ممنون راستی این ارور در اثر چی هست؟
    خواهش میکنم نگید بورو تو یه تاپیک دیگه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0o1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

قبلا تاپیکتو دیدم. تو اینترنت هم سرچ کردم. خیلیا این مشکل رو داشتن. ولی راه حل مشخصی نبود و پیدا نکردم. حتی خود مایکروسافت هم چیز بدردبخوری در این مورد نگفته. البته تو یه فروم خارجی دیدم که یه نفر با نصب service pack2 مشکلش حل شده بود. شما ویندوزت sp2 هست . اگه هست از روی یه سی دی دیگه ویندوز بریز. ممکنه حل شه؟

در ضمن این مشکل رو معمولا یه برنامه خاص می تونه بوجود بیاره .شاید برنامه ای چیزی نصب می کنی که ویندوزت خراب می شه؟

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    اين كار را امتحان كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه ؟
    از شاخه repair ويندوز فايل autoexec.nt را توي شاخه system32 كپي كن
    و يه چكي بكن

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییهاتون نمیدونم این چه دردی بود نصیب ماشد.

فایل autoexec.nt رو هم کپی کردم .

ولی جای همتون خالی همین الان اون ارور لعنتی باز هم سر و گلش پیدا شد من هم با یک حرکت گاز امبری و غرور آمیز گزینه ی close رو زدم حالا رفت تا 5 دقیقه ی دیگه.
    خداییش هرکی راهی به نظرش اومد بگه.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون ولی باز هممشکل من رفع نشده!

همین دیروز یکی دیگه از دوستام هم به همین بلا گرفتار شد .

خواهش میکنم هرکی راه حلی داره بگه.
    یکی گفت سیستمت بد سکتور گرفته و اگه یه بار defragment کنی درست میشه نظر شما چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام

نمیدونم مشکل دوستان حل شده یا نه . راستش منم یه سه چهار روزی بود که با این نامرد کلنجار میرفتم
    ویندز عوض کردم . انواع ویروس کش نصب کردم . حتی هاردمو کلآ فرمت کردم ولی این بی ناموس از بین نرفت
    تا اینکه تو کینگ 2007 آنتی ویروس AntiVir PersonalEdition Classic 7.00.00.47 دیدمو گفتم خدارو چه دیدی شاید خدا کمک کردو شد . وقتی نصبش کردم گفتم حالا بیام آپم بکنم به اینترنت وصل شدمو بعد از 30 دقیقه آپدیت شدو شروع کردم به اسکن که بعد از دقایقی دوتا فایل پیدا کردو ما هم پاکشون کردیمو یه ویندوز ریختیمو به قول معروف خدایا شکرت دیگه تا حالا آثاری از اون نامرد ندیدیم.
    دیدم ما که مشکلمون حل شده به شما بگم بدنیست تا شما دوستای خوبم از دستش راحت شید .

یا علی

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام

نمیدونم مشکل دوستان حل شده یا نه . راستش منم یه سه چهار روزی بود که با این نامرد کلنجار میرفتم
    ویندز عوض کردم . انواع ویروس کش نصب کردم . حتی هاردمو کلآ فرمت کردم ولی این بی ناموس از بین نرفت
    تا اینکه تو کینگ 2007 آنتی ویروس AntiVir PersonalEdition Classic 7.00.00.47 دیدمو گفتم خدارو چه دیدی شاید خدا کمک کردو شد . وقتی نصبش کردم گفتم حالا بیام آپم بکنم به اینترنت وصل شدمو بعد از 30 دقیقه آپدیت شدو شروع کردم به اسکن که بعد از دقایقی دوتا فایل پیدا کردو ما هم پاکشون کردیمو یه ویندوز ریختیمو به قول معروف خدایا شکرت دیگه تا حالا آثاری از اون نامرد ندیدیم.
    دیدم ما که مشکلمون حل شده به شما بگم بدنیست تا شما دوستای خوبم از دستش راحت شید .

یا علی
    آقا ممنون خدا خیرت !! رفتم پیداش کردم آپش هم حدود یک ساعت طول کشید من که اسکن کردم 5 تا فایل با نام های عجیب پیدا کرد بعد هم پاکشون کرد حالا حدود دو روز میشه که سر و کلش پیدا نشده . خدا کنه همین طور بمونه! بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •