نمی دونم چرا بعضی از تاریخ ها رو اشباه میده مثلا 1/3/2008 که میشه 11/12/1386 به اشباه میده 10/12/1386 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی دونم چرا بعضی از تاریخ ها رو اشباه میده مثلا 1/3/2008 که میشه 11/12/1386 به اشباه میده 10/12/1386 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو از کجا دانلود کردی من یه dll دارم که خیلی با حاله مشکل شما ره هم نداره .اگه خواستی بگو .اشکال در shamsi.dll
لطفا بگو برم بگیرم این که من دارم از شرکت oxine softe
تواین سایت من یکی دیدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایر مطالب این سایت استفاده کنید
آقا من انو گرفتم ولی نم دونم من بلد نیستم یا این خراب لطفا راهنمایی کنید
متوجه نشدم!!!!لطفا" کامل توضیح بده !!!!!لینک کاملا" واضحه!!!؟؟؟؟آقا من انو گرفتم ولی نم دونم من بلد نیستم یا این خراب لطفا راهنمایی کنید
داری دو پوشه است یکی win32 و دیگری win32dll که توی اولی دو فایل UfarsiDate.pas و UfarsiDate.dcu ویک پوشه با اسم demo که داخلش این فایل هاست FarsiDate.dpr و Unit1.dfm و Unit1.pas و FarsiDate.res ودر پوشه win32dll یک فایل Dll با اسم FaDate.dll و یک پوشه با اسم FaDate که داخاش فایلهای با این نام وجو د داره :
FaDate.cfgوFaDate.dofوFaDate.dprوUWrapperUnit.p asوFaDate.resوFaDate.dof حالا من باید چه کار کنم لطفا توضیح کامل دهید
این جور که من متوجه شدم شما مشکل نصب کامپوننت رو داری!داری دو پوشه است یکی win32 و دیگری win32dll که توی اولی دو فایل UfarsiDate.pas و UfarsiDate.dcu ویک پوشه با اسم demo که داخلش این فایل هاست FarsiDate.dpr و Unit1.dfm و Unit1.pas و FarsiDate.res ودر پوشه win32dll یک فایل Dll با اسم FaDate.dll و یک پوشه با اسم FaDate که داخاش فایلهای با این نام وجو د داره :
FaDate.cfgوFaDate.dofوFaDate.dprوUWrapperUnit.p asوFaDate.resوFaDate.dof حالا من باید چه کار کنم لطفا توضیح کامل دهید
فایل UfarsiDate.pas رونصب کن ...همین...
آقا بعد از این که نصب کردم کجا میاد البته الان که خطا میده ببخشید دیگه من هنوز اول راهم اگه میشه راهنماییم کنید.
مقداری صبر کن کاملا" راهنماییت میکنم .هم شما عجله داری هم ما وقت نداریم ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)