میخام یه دوربین فیلمبرداری بخرم حداکثر 500 هزار تومان میتونم بدم (به هیچ وجه نمیتونم بیشتر بدم)
در ضمن سونی یا پاناسونیک باشه هرچه فیلمبرداریش بیشتر باشه بهتر به نظر شما بهترین مدل چیه ؟
میخام یه دوربین فیلمبرداری بخرم حداکثر 500 هزار تومان میتونم بدم (به هیچ وجه نمیتونم بیشتر بدم)
در ضمن سونی یا پاناسونیک باشه هرچه فیلمبرداریش بیشتر باشه بهتر به نظر شما بهترین مدل چیه ؟
من پاناسونیک دارم زیاد جالب نیست پیشنهاد می کنم کانن بگیری
NINTENDO_DSدوستن درست میگن پاناسونک زیاد جالب نیست (یا sony با این قیمت) ولی canon
جالب هست چون canonبیشتر در کارهای تصویری هست (نسبت به پاناسونی وسونی )canon رو من هم بیشتر تعید میکنم
منم به بابام گفتم ....از نظر زیبایی هم آخرشن سایتی نیست که اطلاعاتی در این باره ها داشته باشه ؟
حالا کسی نمیتونه چند مدل خوب با مزیت ها و معایب بزرگش همراه با قیمتش بگه ؟ خیلی ممنون میشم
چرا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحات کامل انواع دوربین رو داره
شاپ مدل های کمی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دیگه اخرشه فقط مال دوربینه
من خودم سونی دارم از اونایی که سامسونگ و پانوسونیک دارن به اندازه ی من راضی نبودن
hitachi هم هندی کم هاش خیلی عالیه
من سونی دارم..واقعا هم خوبه..اما به تو پیشنهاد می کنم canon بگیری.چون بدون شک یکی از بهترین مارکا در زمینه دوربین های فیلمبرداری و عکس برداری کنانه..کاملا مناسب برای همه نوع استفاده..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)