تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: چگونگی رمز گذاری روی share در ویندوز xp

داره خودمونی میشه karajjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    karaj

1 چگونگی رمز گذاری روی share در ویندوز xp

با سلام.
    من از ایکس پی با سرویس پک 1 استفاده میکنم و فایر وال را هم غیر فعال کردم و تیک simple file sharing را هم برداشتم و هنگام share فایلها همه در شبکه به اون دسترسی دارند . میخواهم روی share رمز بگذارم فقط بعضی از یوزرها از share استفاده کنند ولی وقتی به بعضی یوزرها دسترسی میدم دیگر هیچکس نمیتواند وارد فایلهای share شده بشود و پیغام access denide میدهد لطفا راهنمائی کنید یا برام ایمیل بزنید.
    ضمنا در سایت من برنامه رایگان حسابداری - دفتر تلفن - ارگ - برنامه های موبایل و ..... موجود است میتوانید دانلود کنید آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه chista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام.
    من از ایکس پی با سرویس پک 1 استفاده میکنم و فایر وال را هم غیر فعال کردم و تیک simple file sharing را هم برداشتم و هنگام share فایلها همه در شبکه به اون دسترسی دارند . میخواهم روی share رمز بگذارم فقط بعضی از یوزرها از share استفاده کنند ولی وقتی به بعضی یوزرها دسترسی میدم دیگر هیچکس نمیتواند وارد فایلهای share شده بشود و پیغام access denide میدهد لطفا راهنمائی کنید یا برام ایمیل بزنید.
    ضمنا در سایت من برنامه رایگان حسابداری - دفتر تلفن - ارگ - برنامه های موبایل و ..... موجود است میتوانید دانلود کنید آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست گرامی من فکر میکنم که شما به جای این که به یک یوزر خاص پرمیشن بدید به گروه پرمیشن میدید و همین باعث میشه که یک مرتبه دسترسی همه رو قطع کنید

دقت کنید ببینید زمان پرمیشن دادن پرمیشن رو روی گروه اعمال میکنید یا یوزر چیز دیگه ای با این توضیحات اندک شما به ذهنم نمیرسه کاش میگفتین که آیا اکتیو دایرکتوری دارین یا نه و نوع شبکه رو مشخص میکردین

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

عزيز دل..
    اگه منظورت از رمزگاري استفاده از EFS هست بايد بگم كه در اينصورت فقط Data Owner و يا Domain Admin به ديتا دسترسي دارن نه يوزر ديگر...
    ببين اشكال كارت همينه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بهتره NTFS Permission رو به کسایی که لازمه ارایه بدین و Share Permission v, هم به کسایی میخواین از طریق network دسترسی داشته باشن (اکه منظورتون رو درست متوجه شده باشم ) به احتمال زیاد شما user های موجود در LSD دیتای Share شده رو به طور کلی پاک میکنید و فقط user های ذکر شده رو add میکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •