تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 41

نام تاپيک: چند دلیل که نباید از ویندوز به لینوکس بیایید

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض چند دلیل که نباید از ویندوز به لینوکس بیایید

سلام دوستان
    به جان شما من هم از لینوکس خوشم میاد اون هم خیلی زیاد ولی حقیقتش تمام اطلاعات ما به لینوکس بر میگرده به اینکه لینوکس مجانیه و..... هر چی بخاهیم داره و.... بدون بگ و ویروسه خوب .... من دیگه حرف نمیزنم این یادداشت رو جای دیدم گفتم لینک کنم که دوستان بخونند (بد نیست قسمتی رو که نوشته چرا لینوکس رو هم بخوننید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم چرا لینوکس بهتره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خوبی؟
    خیلی خوبه که شما این چیزها رو می خونید
    ولی راستیاتش من هیچ موقع وقتم رو سر این جور چیزها تلف نمی کنم (می رم یه چیز بهتر می خونم)
    نمی دونم شما از این پستتون منظوری دارید یا نه
    ولی در این دو لینکی که شما دادید از لینوکس تعریف کرده و نشون داده چقدر بهتر از سیستم عامل های دیگه هست

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نمیدونم دقت کردید یا نه > من الان مدتی که وارد دنیای لینوکس شدم > چون سیستمم به هم ریخته نمیتونم ا. ویندوز استفاده کنم و میخوام هر طور شده با لینوکس اشنا بشم
    میدونید شاید این حرف من مسخره به نظر بیاد اما واقعا کار با لینوکس برای یک کاربر ساده خیلی سخته که بعضی ها فقط جنبه ی open source< security اون رو در نظر میگیرند به نظر من این مقاله نکته های جالبی داشت که اگه میخوندید (فکر کنم اونو خوندید )به شما میگه که با وجود مشکلات فراوان در لینوکس این سیستم مزیت های داره که اونو برتر از دیگه سیستم کرده ( منظور من از این قسمت همین بود که با دانش به سوی این سیستم بیاند ...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سرمايه گزاري كه بر روي ويندوز مي شود اگر روي لينوكس بشود ديگر جهان به سيستم عامل پولي نياز ندارد. اگر شما هم چند سال خارج زندگي كنيد مي فهميد كه خريد دو عدد كامپيوتر نه به خاطر قيمت سخت افزار بلكه بخاطر قيمت ويندوز تقريبا غير ممكنه. ما هم بايد دست در دست هم لينوكس را از هر نظر بهبود ببخشيم.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من شما و خيلي هاي ديگه اشتباه مي كنيد
    مي تونيم اين طور بگيم:
    كاربر ويندوزي =! كاربر ساده (ْآماتور)
    اون موقع رو بياد بياريد كه تازه كامپيوتر خريده بوديد و تازه از كارتون در آورده بوديد و ... و روشن كرديد و احتمالاً ويندوز روش نصب بوده
    اون موقع ويندوز رو بلد بوديد؟
    ويندوز هم اون موقع سخت بوده ولي تنها فرقي كه داره اينه كه اون موقع كلي ويندوز كار دور و برتون ريخته كه ازشون چند تا سوال كنيد ولي حالا لينوكس كار كمه (كه فرق خيلي مهميه)

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته مهمتر از همه تبليغات است كه از نوع مايه داري آن بسيار مؤثر واقع مي شود وقتي همه برنامه ها و بازي ها و درايور ها و ... را براي ويندوز مي سازند و ماكروسافت به آنها پول مي دهد و مردم بيشتر ويندوز مي خرند و برنامه هاي ويندوز زيادتر مي شود و مثل يك دور همه همديگر را تقويت مي كنند در اين وسط جايي براي لينوكس نمي ماند و براي همين است كه مي گويند لينوكس يك فرهنگ است چون از لحاظ منطق خريد ويندوز به صرفه تر است.

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این موضوع مال چند سال پیشه که برنامه های لینوکس بندرت یافت میشدند و دوستانی که از لینوکس استفاده میکردن از داشتن برنامه های ساده محروم بودن! امروزه اغلب شرکتها سعی بر این دارند تا در کنار ورژن ویندوزی، ورژن لینوکسی و mac اون نرم افزار رو هم ارایه بدن و علاوه بر اون الآن مشابه بیشتر برنامه های ویندوزی با همان کیفیت و اغلب بالاتر از کیفیت ویندوزی آن، موجوده!

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

Reason number 4: Linux isn't secure
    اینجاش منو کشته !!
    من اینو از بعضی تازه وارد های تعصبی ویندوز تو خالی ! و دزدی هم اینو شنیدم !
    بعد از این همه مشکلات ویندوز که گریبان گیر هر کسی شده ! چطوری می تونن یه همچین ادعایی بکنند !
    بشخصه تجربه من که اینطوری بود . وقتی از ویندوز استفاده می کردم کلی برنامه ویرویس یاب ! کرم یاب ! فایروال ! و ... نصب می کردم که کلی منابع سیستم رو هدر می داد ولی باز سیستمم ویروسی می شد و به مشکل بر می خورد ! اما الان تو این چند ساله کوچکترین مشکلی نداشتم ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببين Raeesi جان اصلا هم اينطوري كه شما مي گي نيست همه شركتها براي ويندوز برنامه مي نويسند. راجع به بازي هم كه ديگه نگو يك بازي سه بعدي معروف با تبديل سالم براي لينوكس نيست تازه برنامه نويسهاي معروف مثل گروه پيتزا دوكس كه روي شبيه ساز PS2 كار مي كنن هم وسوسه نمي شند از سرعت لينوكس استفاده كنند و اين همون تبليغات است.

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

روز پنج شنبه مجبور شدم برم کافی نت آخ آخ . . .
    فقط میتونم یه موضوعی رو بگم خدا اون روز نیاره که من با ویندوز کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •