سلام شاید این سوالی که می کنم به نظر شما خیلی ساده باشه اما من نمی دونم
بعضی وقتها به جای شماره تلفن فقط خط تیره می افته یا نوشته می شه private یا ناشناخته یعنی شماره تلفن طرف نمی افته این چه جوریه ؟(البته بدون استفاده از الکارت)
سلام شاید این سوالی که می کنم به نظر شما خیلی ساده باشه اما من نمی دونم
بعضی وقتها به جای شماره تلفن فقط خط تیره می افته یا نوشته می شه private یا ناشناخته یعنی شماره تلفن طرف نمی افته این چه جوریه ؟(البته بدون استفاده از الکارت)
سلام دوست عزیز
خوب اون طرف شما یا هنوز کالر آیدیشون فعال نشده که برای شما هم نمیوفته یا اون شماره عدم داره
موفق باشید
سلام . .سلام شاید این سوالی که می کنم به نظر شما خیلی ساده باشه اما من نمی دونم
اگه در بعضی مواقع شماره نمیوفته همانطور که محمد عزیز هم گفتند . . .
ممکنه طرف مقابل شما از جایی زنگ بزنه که کالر آیدی تلفن اونجا هنوز فعال نشده . . مثل بعضی از شهرستانها و روستاها . . و یا از کارت های مخصوص تلفن استفاده میکنه . . که شما میگید اینطور نیست . .
در کل . . هیچگونه راهی برای زنگ زدن بدون افتادن شماره ی تلفن نیست . . کدهایی معرفی شده . . اما هیچکدومش جواب نمیده . .
ممنون . .
موفق باشید . .
به غیر از استفاده از دبیت کارت هیچ راهی وجود نداره مگر استفاده از نرم افزارهایی که همونطور که قبلا"بحث شد استفاده از اون نرم افزار کار ما نیست
Last edited by bidastar; 09-02-2007 at 08:34.
دوست عزيز به چه علت كار ما نيست؟استفاده از اون نرم افزار کار ما نیست
چون اون نرم افزار به همراه یک سخت افزار کار میکنه
گرون هست
مربوط به هکرهای فوق العاده حرفه ایست که برای اماکن مهم(سپاه.وزارت خانه ها.مخابرات و .......)استفاده میشه
شماره عدم داره یعنی چه؟اون شماره عدم داره
افراد به خصوص مثل افراد مهم وزارت اطلاعات نیز شمارهاشون نمیوفته که از طریق مخابرات اینطوری میشه....من برخورد کردم با همچین موردی
بعضی از شهرک های نظامی و ارتشی هم همچین شماره ای دارند که خانواده این نظامیان از این شماره استفاده میکنند مثل شهرکی در لویزان
موفق باشید
من قبلا کلی در این مورد توضیح دادم برید بگردید . اما اینم واسه بار یه ملیاردم که یه کد ده رقمی هس که باهاش میشه زنگ زد و شماره نیوفتاد دنبال بقیه چیزها نرید مثلا عدم چون کلا خودمونی بگم ما شکل این حرفا نیستیم که بهمون عدم بدن!!!!!!!!!!! زور هم نزنید بگردید از رفقا خایه مالی کنین کدشو بگیرین!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)