تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: راهنمایی درباره گرفتن اشتراک adslدرشیراز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض راهنمایی درباره گرفتن اشتراک adslدرشیراز

از دوستان خواهش میکنم اگر اطلاعات کافی در مورد شرکت های ارائه دهنده adslدرشیراز دارند در اختیار من قرار دهند
    منظورم اینست که کدام کدام شرکت سرعت بهتر و قیمت مناسب تری دارد
    قبلا" از صبا نت سه ماه اشتراک گرفتم که دو هفته اول سرعت خوب بود ولی بعد از سرعت دیال اپ هم پایین تر امد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    فقط خدا مي دونه

پيش فرض

دوست عزیز adsl معمولا همین طور است یعنی با زیاد شدن تعداد مشترکین پهنای باند بین همه تقسیم می‌شه و بقول شما سرعت میاد پایین مگه اینکه پهنای باند تضمینی داشته باشی که اون هم بعید می‌دونم بدن

داره خودمونی میشه digitalbass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دقیقا همین جور هست من تا حالا از 5 شرکت مختلف اشتراک گرفتم که همشون اولش خوب بودن ولی بعدش افتضاح شدن.در شیراز شرکت آرانیک با فن آوا بد نیستن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود. من ازحدود2سال پیش مشترک شاتل هستم در شیراز 128 و چند نفر از دوستان نیز مشترک شرکتهای دیگری هستند و باید عرض کنم شاتل از همگی یک سر گردن بالاتر است و بهترین سرویس را در شیراز اراوه میدهد . من طی این 2 سال فقط 1ساعت قطعی داشته ام که آنهم از چند روز قبل بوسیله شرکت مطلع شدم. دوستان که در شرکتهای دیگر مشترک هستند از اختلال و قطعی زیاد نارازیند و همچنین کاهش سرعت ولی شاتل به تعهداتش کاملا عمل میکند و حتی سرعت بالاتر ارائه میدهد.تنها نکته منفی اینکه جهت استفاده از سرویس رایگان شبانه باید شهریه بیشتری بدهی مثلا 128 جهت شبانه 3500تومان اضافه میگیرد.ولی ارزشش را دارد

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوست عزیز تاپیک های زیادی در این مورد هست که اطلاعات خوبی دارند. اون ها رو مطالعه کنید و همونجا هم سوالتون رو مطرح کنید.

موفق باشید

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز با ارتباطی که با دوستان شیرازی دیگه در این فروم دارم در حال حاضر صبانت اونم فقط سرویس 12 مگش(البته اگر ایشالله خط تلفنت جواب بده)الان تو شیراز فوق العاده عالیست.دوستای ما در شیراز در ساعت رایگان یک تک لینک رو از یک سرور خارجی با سرعت 900 کیلوبایت دانلود میکنند ولی مثلا در همون لحظه با همون سرویس همون لینکو در مشهد 300 یا 400 تا سرعت بیشتر نمیده.الان 12 مگ صبانت شیراز عالی شده ظاهرا.تا ملت نریختن و پهنای باند مثل مشهد کم نیاوردن برو بگیر حالشو ببر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •