تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل با NetMeeting در P2P

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض مشکل با NetMeeting در P2P

عزیزان سلام.من و دوستم یه شبکه P2P راه انداختیم.حالا برای استفاده از NetMeeting برای چت و ... مشکل دارم اصلا نمی دونم چجوری باید راه اندازیش کنم.ایا باید برای شناختن افراد تو NetMeeting باید کار خاصی انجام بدم؟دوستان اگه میشه یه توضیح کوچیک در این باره بدید ممنون میشم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه chista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

عزیزان سلام.من و دوستم یه شبکه P2P راه انداختیم.حالا برای استفاده از NetMeeting برای چت و ... مشکل دارم اصلا نمی دونم چجوری باید راه اندازیش کنم.ایا باید برای شناختن افراد تو NetMeeting باید کار خاصی انجام بدم؟دوستان اگه میشه یه توضیح کوچیک در این باره بدید ممنون میشم ...
    دوست گرامی شما توی run تایپ کنید conf و اینتر کنید بعد یک ویزارد شروع میشه که گزینه های آن بسیار آسان هست مثل اسم و نوع شبکه و که اینهارو انتخاب میکنید و در آخر فینیش [ تا برنامه اجرا بشه البته این فقط برای مرتبه اولی است که قصد استفاده از این برنامه رو دارید این مراحل رو باید طی کنید
    وقتی که روی هر دوتا کامپیوتر این کار رو انجام دادید در بالا ترین قسمت پنجره برنامه کادری و جود داره که یکی از شما آی پی دیکری رو مینویسه و روی اون دگمه تلفن کلیک کنید و شخص دیگر هم که اونور هست اجازه برقراری ارتباط رو میده کار کردن با این برنامه اینقدر آسون هست که هیچ نیازی به توضیح نداره 10 دقیقه بهش ور برین همه چیزشو یاد میگیرید

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

دوست گرامی شما توی run تایپ کنید conf و اینتر کنید بعد یک ویزارد شروع میشه که گزینه های آن بسیار آسان هست مثل اسم و نوع شبکه و که اینهارو انتخاب میکنید و در آخر فینیش [ تا برنامه اجرا بشه البته این فقط برای مرتبه اولی است که قصد استفاده از این برنامه رو دارید این مراحل رو باید طی کنید
    وقتی که روی هر دوتا کامپیوتر این کار رو انجام دادید در بالا ترین قسمت پنجره برنامه کادری و جود داره که یکی از شما آی پی دیکری رو مینویسه و روی اون دگمه تلفن کلیک کنید و شخص دیگر هم که اونور هست اجازه برقراری ارتباط رو میده کار کردن با این برنامه اینقدر آسون هست که هیچ نیازی به توضیح نداره 10 دقیقه بهش ور برین همه چیزشو یاد میگیرید
    Chista جان ممنون از تضیح شما... این کاری رو که گفتید فکر کنم انجام دادم.دوباره امتحان می کنم خبرشو میدم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه chista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

Chista جان ممنون از تضیح شما... این کاری رو که گفتید فکر کنم انجام دادم.دوباره امتحان می کنم خبرشو میدم ممنون
    دوست من فایروال رو هم چک کن گاهی اوقات فایروالها حتی فایر وال ویندوز هم مانع ارتباط نت میتینگ میشنببینم اصلا شما تا الان هیچ ارتباط شبکه ای با دوستتون داشدید میخواهم بگم که اصلا شبکه درست کار میکنه یا خیر؟

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

آره بابا بازی هم می کنیم ولی تو نت میتینگ هر کاری کردم User ها رو نمیشناسه ...

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

مشکلم با Netmeeting حل شد.Chista جان دستت درد نکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •