هر كس چنين برنامهاي سراغ داره ممنون ميشم لينكشو بذاره.
حتي اگه اسم چنين برنامهاي رو به من بگيد خيلي منو كمك ميكنيد
هر كس چنين برنامهاي سراغ داره ممنون ميشم لينكشو بذاره.
حتي اگه اسم چنين برنامهاي رو به من بگيد خيلي منو كمك ميكنيد
امین جان اگه شما یه جستجو کنی پیدا می کنی . چون من یادمه یه همچین تاپیکی قبلا ایجاد شده و روشم بحث شده و چند برنامه هم معرفی شده
من يه همچين برنامه اي رو قبلا دانلود كردم.فقط نميدونم كه از كجا مي توني دانلودش كني!البته با يه سرچ كردن احتمالا پيداش ميكني.
اسم برنامه:
STOIK Smart Resizer 1.0
![]()
:idea:
با استفاده از نرم افزار بی نظير:
Shortcut PhotoZoom Pro
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين برنامه از موتور S-Spline جهت عمل resampling و resizing استفاده می کنه که در photoshop تا اين لحظه وجود نداره....
البته موضوع به کيفيت عکسم بستگی داره اگه عکستون 300dpi يا بيشتر اسکن شده نتيجه خوبی می گيريد و گرنه هنگام بزرگ کردن عکسهای کيفيت پايين حالت blur به عکس دست می ده.
پيشنهاد می کنم عکستونو print کنيد بعد با يه resolution و dpi بالا اسکن کنيد.. نتيجه بهتری می گيريد.
سلام دوست عزیز
دقیقا اسمش STOIK Smart Resizer v1.0 هست.
همیشه وقتی تو این فیلمهای پلیسی میدیدم که یه صحنه مثلا پلاک ماشینو زوم میکنند و هیچی از کیفیتش کم نمیشه چهار شاخ میموندم که مگه میشه . فتوشاپ با اون عظمتشم کیفیتو میاره پایین اما مال اونا نمیوورد.حالا این برنامه رو براتون گذاشتم که شما هم ببینید چطوری چنین کاری ممکن میشه و میشه عکس رو تا ۱۰۰۰ برابر بزرگ کرد بدون اینکه از کیفیتش کم بشه.
Name: Registered
Mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Code: LMSCCD157FFFFD0F2B06
nesta neveshte:
همیشه وقتی تو این فیلمهای پلیسی میدیدم که یه صحنه مثلا پلاک ماشینو زوم میکنند و هیچی از کیفیتش کم نمیشه چهار شاخ میموندم که مگه میشه . فتوشاپ با اون عظمتشم کیفیتو میاره پایین اما مال اونا نمیوورد.حالا این برنامه رو براتون گذاشتم که شما هم ببینید چطوری چنین کاری ممکن میشه و میشه عکس رو تا ۱۰۰۰ برابر بزرگ کرد بدون اینکه از کیفیتش کم بشه
من دقيقا عين همين نوشته رو تو سايت x-man ديده بودم!!!!
:lol::!: :?:
سلام دوست عزیز اگه منظورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
باید بگم که مدیر آنجا با من دوست صمیمی بود و اگه دیده باشی چند لینک برنامه اسم سعید اومده و در قسمت برنامه های فارسی speed search windows مال من هست .پس این حرف هم زیاد کپی paste نیست .البته من از اونجا نگذاشتم .
به قول دوست عزیزی شک نکن !
سلام
با اجازه از Nesta
سريال نامبر بالا كار نميكنه ولي كي جن زير ميتونه سريال كاري رو بده
tohave جان اگه می شه یه سریال درستش رو بنویس . من نتونستم اینو دانلود کنم ( فیلتر )
سلام دوست عزیز من یک کیجن گیر اوردم اپلد کردم یک جا ببینین که این کار میکنه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)