تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: چطوری از شر log ویندوز خلاص بشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض چطوری از شر log ویندوز خلاص بشم

سلام به همگی
    آقا من وقتی که ویندوزم می یاد بالا ابتدا به صفحه log in می ره و باید روی نام کاربری کلیک کنم تا بره توی ویندوز چطوری می تونم از شر این صفحه راحت بشم و بدون کلیک کردن مستقیم بره توی ویندوز ویک سوال دیگه اینکه چطوری می تونم از شر windows security alarts که کنار ساعت ویندوز هست راحت بشم.
    ممنون

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

سلام به همگی
    آقا من وقتی که ویندوزم می یاد بالا ابتدا به صفحه log in می ره و باید روی نام کاربری کلیک کنم تا بره توی ویندوز چطوری می تونم از شر این صفحه راحت بشم و بدون کلیک کردن مستقیم بره توی ویندوز ویک سوال دیگه اینکه چطوری می تونم از شر windows security alarts که کنار ساعت ویندوز هست راحت بشم.
    ممنون
    احتمالا شما یه برنامه نصب کردی که اون برنامه یه یوزر مخفی ساخته(مثل برنامه دات نت) و باید اون یوزر مخفی رو پاک کنی

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطوری می تونم از شر windows security alarts که کنار ساعت ویندوز هست راحت بشم.
    ممنون
    اگر منظورت همون مثلث زرد رنگه که هی ظاهر میشه لینک زیر کمکت می کنه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

اگه چند تا یوزر داشته باشی حتما باید یکی رو انتخاب کنی مگر اینکه همه رو به جز یکی پاک کنی
    اگر هم نشد فکر میکنم از تو کتاب اموزش رجیستری می تونی جواب سوالتو پیدا کنی

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

آقا من وقتی که ویندوزم می یاد بالا ابتدا به صفحه log in می ره و باید روی نام کاربری کلیک کنم تا بره توی ویندوز چطوری می تونم از شر این صفحه راحت بشم و بدون کلیک کردن مستقیم بره توی ویندوز
    شما میتونید با استفاده از برنامه تن آپ این مشکل رو حل کنید یعنی اتوماتیک لاگ این رو فعال کنید.
    چطوری می تونم از شر windows security alarts که کنار ساعت ویندوز هست راحت بشم
    این هشدار سه دلیل میتونه داشته باشه یکی اینکه فایروالتون غاموش باشه یا اینکه اتوماتیک ویندوزتون خاموش باشه یا اینکه آنتی ویروس نداشته باشین ( یا آپدیت نباشه ) شما در قسمت آنتی ویروس و فایروال میتونید ریکامنشن رو کلیک کنید و اون تیک پایین رو بزنید تا ویندوز از این دو جهت دست از سر شما بر دارد ولی اگر اتوماتیک آپدیت خاموش باشه بازم بهتون هشدار میده اگر شما نمی خواهید اتوماتیک آپدیت روشن باشه و اون هشدار هم نشون داده نشه کار های زیر رو انجام دهید ( من هم خودم همین کار رو کردم ) :
    در منوی استارت Run رو اجرا کنید و دستور msconfig رو بنویسید سپس در برگه سرویس تیک گزینه های Security Center و Atuomatic Update رو بردارید تا دیگر اون هشدارها نشان داده نشوند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از همگی ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •