کسی واسه xbox دانلود کرده؟ میشه ازش استفاده کرد دانلود کنم؟
کسی واسه xbox دانلود کرده؟ میشه ازش استفاده کرد دانلود کنم؟
دوستان گل خوبین؟
اگه میخواین بازی روبخرید اینکارو نکنین چون تو نسخه دمو با دسته نمیشه بازی کرد کیبورد هم تنظیم نمیشه
من با سختی فراوان تونستم بازی کنم نظرم رو میگم
اول این که بازیکن ها راست راستی تو این نسخه حرف میزنن کافیه لب خونی کنین حرفزدناشونو ببینین در شروع مسابقه به هم دست میدن و خوش آمد میگن.
دوم اینکه فیزیک بازی طبیعی تر شده ولی به خاطر نداشتن استخون بندی در نسخه دمو ،توپ از بدن بازیکن ها و بدن بازیکن ها از همدیگر رد میشه که در نسخه کامل بازی با داشتن استخوان بندی این دیگر شاهد چنین چیزی نیستیم.
سومین نکته این بود که بازی رو کامپیوتر انجام بده همیشه منچستر سیتی،بارسلونا رو میبره و بارسلونا هم همیشه آث میلان رو میبره که فکر کنم فقط حالت عادی بازی اینجور باشه و با وجود ضعیف و قوی شدن بازیکن ها چنین چیزی در مستر در نسخه ی کامل بازی دیده نمیشه
سیستم توپ گیری خیلی بهتر شده مانند فیفاهای گذشته(2004 و قدیمیتر)که بازیکن رو باید سمت بازیکن حریف میرسوندید و با زدن چندین مربع یا زدن دکمه ی شوت ،بازیکن رو واداد به تسلیم شدن کنین و توپ رو مال خودتون کنین
منتظر بمونین بازی کاملش بیاد خوش باشید.
هنوز نسخه پال نیومده عزیز جان... باید یا ریجن پال بیاد یا هم فری تا خودمون بتونیم استفاده کنیم....
عالي بود جملت...تا عمر دارم فيفا ١١ رو فراموش نميكنم.جالبه كه قبله فيفا ١١ من pes باز بودم
من که همین الان دارم بخش مربی گری فیفا ۱۱ رو بازی می کنم![]()
من هم pes باز بودم ولی یه آدم فوتبال فهم نیاز به یه شبیه ساز فوق العاده داره مثل فیفا 11
دوستان FIFA 12 روی کنسولها و PC مثل هم هستند ؟
نسخه دموش نشون میده که کنسول و pc فرقی باهم ندارن البته اگه استخون بندی تو نسخه کاملش برا pc زده شه چون با استخون بندی ای که از fifa 09 برای بازیکن ها گذاشته شد دیگه بازیکن ها از بدن هم رد نمیشدند.
جالب اینجاست که همیشه گزارشگر از بازی های دیگه هم تو فیفا میگه یا از بازیکن های بزرگ حرف میزنه که خداییش شاهکاره کافیه منیجر fifa 11 رو بازی کنین تا ببینین چقدر زیاد درمورد تیم های دیگر میشنوید.
بله یکی هستند.شما اگه یه سرچی میکردید چندین بار این سوال را پرسیده بودند متوجه میشدید.
سلام تورو خدا یکی جواب بده بار سوم هست سوال میپرسم.
اگه میشه به چندتا سوالم درباره ی پرسنالیتی جواب بدین.
1-میشه یکم در مورد این قسمت توضیح بدید.
2-مثلا اگر کسی play maker باشه پاس تو عمق هاش و پاس های تو در و پاس های بلندش از بقیه بهتره؟
3-چه چیزایی برای یک بازیکن لازم هست تا یه بازیکن پلی میکر بشه و کلا کسی بشه که پاس تو عمق ها و پاس های بلند خوبی داشته باشه.(چه فاکتور هایی مثلا short pass و اینا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)