به نام خدا
سلام این موضوع کاملا حقیقت داره و برای من اتفاق افتاد پس تا آخر بخونید.
چشمتون روز بد نبینه اینی که میگم عین حقیقته من اکانت 1 ماه نامحدود فعال کرده بودم 15 روز قبل به قیمت 10 هزار تومان پس باید 15 روز دیگه اعتبار داشت تا دیروز حدود 8 گیگ هم دانلود داشتم من هر شب میزاشتم روی دانلود تا اینکه دیروز صبح از خواب بیدار شدم رفتم سراغ دانلودی که کرده بودم دیدم تا نصف بیشتر پر نشده و دانلود منیجر بیچاره هم هر چی سعی میکنه نمیتونه دانلود رو ادامه بده خوب من اول گفتم شاید مثل همیشه ارتباط قطع شده پس دوباره اینترنت قطع و بعد وصل کردم اینبار دانلود رو ادامه دادم اما دریغ از 1 کیلوبایت دانلود چند تا سایت خواستم بیارم بالا باز نشد. اینجا بود که من شکم رفت روی صحبت های دوستانی که در این انجمن گفته بودن ایرانسل محدودیت دانلود داره بله برای من هم اتفاق افتاد خلاصه من برای اینکه مطمن شوم شارژم و چک کردم تا قبلی که اینترنت فعال بود 2780 تومان شارژ داشتم واقعا چشمتون روز سیاه نبینه بله شارژ بنده 0 شد به همین سادگی 10 هزار تومان از اینور و از اونور هم 2700 میشه رو هم 12700 به حساب جناب ایرانسل رفت حالا شانس اوردیم شارژمون بیشتر از این نبود خوب من اولین کاری که کردم زنگ زدم به پشتیبانی مثلا پشتیبان به شماره 9377000000 بعد 3 دقیقه صحبت خانم گوینده و 2 دقیقه هم تو صف پشتیبانی بلاخره جناب پشتیبان گوشی رو برداشت حالا عین همین حرفهایی که من و اون باهم کردیم رو براتون مینویسیم سلام آقای پشتیبان : چه کمکی از دست من برمیاد حالا من : سلام جناب بنده 1 اکانت 1 ماه نامحدود به قیمت 10 هزار تومان فعال کردم بعد 15 روز دیگه کار نمیکنه 2700 تومن شارژ بی زبون هم تو حسابم بود که اون هم بدون حتی 1 تماس و پیامک به حساب ایرانسلتون واریز شده حالا آقای پشتیبان شروع کرد به سوال کردن : شماره موبایل ؟ نام خانوادگی ؟ متولد سال ماه روز ؟ نام پدر ؟ نام مادر ؟
ماهم همه اینها رو گفتیم خلاصه نشستیم به انتظار تا جناب عالیه جوابمان را بدهند بعد از 3 دقیقه ور رفتن با کامپیوترشون گفتند یه مشکل تو شبکه به وجود اومده گفتند تا 48 ساعت آینده مشکل حل خواهد شد بعد گفتند اگه مشکل حل نشد دوباره تماس بگیرید ما گفتیم تکلیف 2700 تومان شارژ چطور میشه؟ گفتند : اونم بحسابتون بر میگرده خداحافظ .خوب الان 1 روز گذشت هیچ اتفاقی هم نیوفتاد و مشکل سرجاش هست
دوستان این موضوع رو من اینجا گفتم تا شمایی که تازه از این نوع سرویس استفاده میکنید مراقب باشید حالا خواستید استفاده کنید یا نکنید به من ربطی نداره خوددانید.
وظیفه من گفتنش بود.
خدانگهدار.