به نظر شما فیفا 12 میترکونه یا فکر میکنید با فیفا 11 از نظر گیم پلی فرقی نداره؟ هان![]()
به نظر شما فیفا 12 میترکونه یا فکر میکنید با فیفا 11 از نظر گیم پلی فرقی نداره؟ هان![]()
سلام من مهمونی بودم
چرا همه پستا پاک شده
از من فقط چارتا مونده!
دلیل شو بگید من آدم منطقی ام می پذیرم![]()
آرمین جان! تو هم وقتی می بینی جایی مشکلی هست, چرندی گفته میشه پس چرا میایی جواب میدی؟
مدیر این انجمن مساویه آدمین؟ عجب!
کسی که به قول شما چرت گفت پستاش پرید جواب اون پست ها هم به ناچار پرید. نباید اینطوری میشد؟
یه جا هم میگین يکی از نوچه هارو فرستادم تو شهر بگرده دنبال بازی... بعدش هم انتظار دارین این پست بمونه؟
هر چی صحبت در مورد دموی فیفا + مشکلاتش بود, منتقل شد به آدرس زیر, :
هر چی صحبت هم در مورد مسائل نصب و اجرای بازی هست رو در آدرس زیر دنبال کنین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس اینجا فقط و فقط و فقط و فقط FIFA 12
نه چیز دیگه
افتاد حالا![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 24-09-2011 at 23:56. دليل: املایی
دوست عزيز واسه شوخی کردن هم از شما بايد اجازه بگيريم؟ عجيبه
جایی نیست بفروشه نسخه ایکس باکس 360 رو تو اینترنت ؟ من مردم از خماری...
ولی انصافا که تا آخرین روز فیفا11 رو بازی کردم... مثل سالهای پیش نبود که 1ماه مونده بود pes بیاد میموندیم تا بیاد جدیده رو بازی کنیم. فیفا11 لقب ماندگار بهش میدم چون تا آخرین روز خسته نشدم ازش...
پس چرا هنوز بازی کرک نشده ؟
یادم نمیاد سالهای قبل اینطوری بوده باشه !
نکنه قفل بازی طوریه که سخت کرک بشه ؟
من که هنوز ولش نکردم : دیولی انصافا که تا آخرین روز فیفا11 رو بازی کردم... مثل سالهای پیش نبود که 1ماه مونده بود pes بیاد میموندیم تا بیاد جدیده رو بازی کنیم. فیفا11 لقب ماندگار بهش میدم چون تا آخرین روز خسته نشدم ازش...
از فیفاهای این نسل من 08 و 11رو بیشتر از بقیه پوستشونو کندم...
بد اوضاعیه...هنوز نه دستم به گیرز رسیده نه فیفا:(
ای بمیرم واسه خودمون که هم دردیم خریت کردم سیستم گیمینگ رو فروختم یه لپ تاپ غیر گیمینگ خریدم به امید اینکه کنسول خریدم و مشکلی با بازی ها دیگه نخواهم داشت اینم که وضع ایکس باکسه نمی دونم این هـــکرا دارن چی کار می کنن! آدم دلش نمیاد اورجینال خور کنه ایکس باکس رو به خاطر 2 تا گیم!
Last edited by Spaniuly; 25-09-2011 at 16:00.
کسی نمیدونه بازی واسه ps3 اومد یا نه ؟؟؟!؟!؟!
من الان تو دانشگاه نشستم جلو کامپیوتر مریض و اینا رو هم ول کردم تا ببینم باری میاد یا نه !!!!
مردیم بابا !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)