یه بار پستی دادم درباره این بازی ولی بعدش گفتم حذف بشه ولی خوب منم نظرم رو بگم حتی اگر واقعا جالب نباشه!
در نگاه اول این بازی چیزی نیست جز یه بازی معمولی که هیچ ارتباطی به مکس هم نداره... خوشبختانه من اصلا شیفته این تکنولوژی های ارک استار و اون انیمیشن هاش نشدم! این کار ها فقط برای این بود که طرفدار ها رو بیاره سمت خودش ولی برای من اصلا چیز جالبی که نبود هیچ بیشتر با این کار ارک استار خودش رو مسخره کرد! اصولا راک استار میخواد بازی هاش رو اینطوری به نمایش بزاره برا همین هم هست GTA یا بقیه بازی هاش محبوب شدن!
شخصیت مکس که هیچ شباهتی به اصل خودش نداره یه ماشین ادم کشی هست که با بولت تایم و صدای اون تبدیل شده به مکس پین! چیزی که راک استار سعی داشته فقط بازیی شبیه به مکس بسازه به نظر من اصلا هم جالب نبود.
داستان سرایی بازی هم که مضحک بود! کسی که داستان GTA و Red dead رو نوشته هست به نظرم بهتره بره برای همین سری داستان بگه بهتر باشه چون این یارو اصلا برای اینطوری داستان ها بدرد نمیخوره! سم لیک هم که نباشه باید با یه داستان مسخره روبرو باشیم که همینطوری هم بود با اون شخصیت پردازی داغونش!
این بازی کلا چند چیز خوب داره... گرافیک عالی و انیمیشن زیبا و نرم به همراه سیستم کاور جالب و گیم پلی ولی هیچ ارتباطی به مکس نداره از اونجایی که از نظر خودم بازی رو مسخره کردن ارزشی برای این بازی نمیبینم حتی برای نمره دادن!
هر چقدر این بازی تو اون موارد که اشاره شد شاهکار باشه باز هم با داستان و شخصیت پردازی گند زدن به بازی این شخصیت هم یه یارویی هست که فقط آدم میکشه فقط با یه سری جزئیات قبل شده شبیه به مکس پین!
البته یه بخش جالب دیگه تو بازی مربوط میشه به مولتی پلیر بازی باید گفت سازنده عالی کار کرد رو این مورد...
نظر شخصی خودم رو این بازی نمره 7 هست! ولی موارد خوب بازی هم باید در نظر گرفت بخش داستانی افتضاح ترین بخش بازی و شخصیت پردازی مکس هم مضخرف تر!
گیم پلی , گرافیک و صدا گذاری و همینطور بخش چند نفره خوب از نکات جالب بازیه... اگر این بازی مکس پین نبود شاید میشد به یه بازی زیبا بهش نگاه کرد ولی راک استار اصلا کار جالبی رو نمایش نداد.