تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 180 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی یه بازی بیاد که آرمین اون رو تصمیم می گیره شخم بزنه یعنی از اون بازی هاست... دی:

2 تا چپتر مونده تا بازی تموم بشه اصلا عجله ای برای تموم کردنش ندارم هر بار که یک چپتر رو تموم می کنم تا اون چپتر رو مستر نشنم نمیرم چپتر بعدی درسته داستان بازی یکپارچه هست ولی چپترها هرکدوم یه جریان مستقل رو دنبال می کنن و من هر چپتر رو تا الان (چپتر 12) چندین بار بازی کردم با اینکه هنوز 2 تاش مونده و اصلا ندیدم چون عجله ای واسه فهمیدن انتهای داستانش ندارم... می خوام فعلا از لحظات زیبای بازی لذت ببرم...

توی بازی کالکتیبل هایی هست: 1- تکه های اسلحه های لایسنس شده بازی 2- آیتم های یافتنی (Clues) اینا رو بهتره پیدا کنید... من الان روی آسون ترین درجه سختی بازی می کنمو تا الان کل کالکتیبل ها رو پیدا کردم... مال 2 تا چپتر بعدی رو هم پیدا کنم می رم روی درجه سختی نهایی که با اتمام یک بار آنلاک میشن البته یه مود هم آنلاک میشه و اون مودی که آنلاک میشه رو شما به اتمام برسونید پشت بندش یه مود دیگه آنلاک میشه... تازه آرکید مود هم هست که انصافا واسه رکورد زنی و مسترینگ توی مراحل خیلی کارائی داره

یک سری عوامل توی بازی گنجونده شده که گیمر رو حریص می کنه که برای ساعات طولانی بازی رو انجام بده این عوامل یکی از مسائلی هست که راک اسار همیشه توی بازیش می گنجونه... و من مرده این سلیقه راک استار هستم

تنها چیزی که برام تا الان یه کمی اذیت کننده بوده کاتسن های نسبتا طولانی هست که نمیشه اسکیپ کردشون و برای من که زیاد ریپلی می کنم مراحل رو یه مقدار ملال آور میشه...

در کل به فکر این نباشید که ببینید مکس پین 3 چقدر نسبت به قبلی هاش بد شده به فکر مقایسه با سایر چیزها نباشید چون واقعا بازی رو توی ذهن خودتون مخدوش خواهید کرد چون اگه اسم این بازی یه چیز دیگه بود همونقدر ستایش می شد که RDR ستایش شد (البته باید اعتراف کنم RDR بهتر بود)

2. 12 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

در مورد گیم پلی یه چیزی عرض کنم:
    باید منتظر همچین گیم پلی در GTA V هم باشیم البته بدون Bullet time
    ویژگی کاور گیری طوری بود که نمیشد ازش استفاده نکرد و در مقابل اون حتی میشد اصلا از Bullet time هم استفاده نکرد

4. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

امروز چشم خورد به دی وی دی بازی Stranglehold.
    گفتم نصب کنم یه بار دیگه تا بعد از چند سال یه خورده بازی کنم تا مکس پین اومدش ببینم چقدر با هم تفاوت دارند.
    به چند تا چیز جالب و شباهت برخوردم :

توی Stranglehold در شهر شیکاگو همسر بازرسی ربوده می شه و داستان بازی حول این محوره و تو مکس پین 3 (بر خلاف داستان های زیبای شماره های قبل) باز هم ربوده شدن و نجات دادن اون ها کار مکس پینه.
    توی Stranglehold کاراکتر بازی میره جلو و به سبک فیلم های هالیوودی و جان وو فقط می کشه و میره ، تو مکس پین 3 هم به گفته دوستان همین اتفاق افتاده.
    توی Stranglehold بازی هم تو روزه و هم تو شب و توی مکس پین 3 هم همینطور (حتی من اولین اسکرین هایی که از مکس پین 3 منتشر شده بود رو به یاد میارم می بینم که چقدر لوکیشن هاش شبیه Stranglehold بوده)
    توی Stranglehold در نبرد نزدیک ، کاراکتر بازی به مهجم ضربه میزنه و بعد شلیک می کنه که توی مکس پین 3 هم همینطوره.
    توی Stranglehold آویزون شدن به چیزی مثل لوستر و ... و شلیک کردن وجود داشته که تو مکس پین 3 هم وجود داره.

احساس می کنم یه سری چیزهای مکس پین تقلید شده البته هر چی باشه این مکس پینه و ساخته راکستار ولی اون Stranglehold.
    Last edited by amirpers; 23-05-2012 at 19:16.

6. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان اولا یک خبر.
    نسخه PC بازی در آمریکا هم با 3 روز تاخیر در روز 1 جون منتشر خواهد شد. یعنی در 1 روز در تمام دنیا.

اما خبر دوم اینکه امروز به طور رسمی Soundtrack های بازی منتشر شد که من چند روز پیش و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون ها رو برای دانلود گذاشتم.

این هم تک آهنگ تم بازی مکس پین 3 که برگرفته شده از آهنگ مکس پین های قبلی است :

8. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من تو چبتر 5 گیر کردم...همونجایی که اولش دوستش داره یه قایق موتوری رو می رونه...همه جا بن بسته...چیکار کنم/

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همین الان فهمیدم که باید قفل رو بشکونم....هاهاهاها

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

یه بار پستی دادم درباره این بازی ولی بعدش گفتم حذف بشه ولی خوب منم نظرم رو بگم حتی اگر واقعا جالب نباشه!

در نگاه اول این بازی چیزی نیست جز یه بازی معمولی که هیچ ارتباطی به مکس هم نداره... خوشبختانه من اصلا شیفته این تکنولوژی های ارک استار و اون انیمیشن هاش نشدم! این کار ها فقط برای این بود که طرفدار ها رو بیاره سمت خودش ولی برای من اصلا چیز جالبی که نبود هیچ بیشتر با این کار ارک استار خودش رو مسخره کرد! اصولا راک استار میخواد بازی هاش رو اینطوری به نمایش بزاره برا همین هم هست GTA یا بقیه بازی هاش محبوب شدن!

شخصیت مکس که هیچ شباهتی به اصل خودش نداره یه ماشین ادم کشی هست که با بولت تایم و صدای اون تبدیل شده به مکس پین! چیزی که راک استار سعی داشته فقط بازیی شبیه به مکس بسازه به نظر من اصلا هم جالب نبود.

داستان سرایی بازی هم که مضحک بود! کسی که داستان GTA و Red dead رو نوشته هست به نظرم بهتره بره برای همین سری داستان بگه بهتر باشه چون این یارو اصلا برای اینطوری داستان ها بدرد نمیخوره! سم لیک هم که نباشه باید با یه داستان مسخره روبرو باشیم که همینطوری هم بود با اون شخصیت پردازی داغونش!

این بازی کلا چند چیز خوب داره... گرافیک عالی و انیمیشن زیبا و نرم به همراه سیستم کاور جالب و گیم پلی ولی هیچ ارتباطی به مکس نداره از اونجایی که از نظر خودم بازی رو مسخره کردن ارزشی برای این بازی نمیبینم حتی برای نمره دادن!
    هر چقدر این بازی تو اون موارد که اشاره شد شاهکار باشه باز هم با داستان و شخصیت پردازی گند زدن به بازی این شخصیت هم یه یارویی هست که فقط آدم میکشه فقط با یه سری جزئیات قبل شده شبیه به مکس پین!

البته یه بخش جالب دیگه تو بازی مربوط میشه به مولتی پلیر بازی باید گفت سازنده عالی کار کرد رو این مورد...

نظر شخصی خودم رو این بازی نمره 7 هست! ولی موارد خوب بازی هم باید در نظر گرفت بخش داستانی افتضاح ترین بخش بازی و شخصیت پردازی مکس هم مضخرف تر!

گیم پلی , گرافیک و صدا گذاری و همینطور بخش چند نفره خوب از نکات جالب بازیه... اگر این بازی مکس پین نبود شاید میشد به یه بازی زیبا بهش نگاه کرد ولی راک استار اصلا کار جالبی رو نمایش نداد.

12. 9 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

یه بار پستی دادم درباره این بازی ولی بعدش گفتم حذف بشه ولی خوب منم نظرم رو بگم حتی اگر واقعا جالب نباشه!

در نگاه اول این بازی چیزی نیست جز یه بازی معمولی که هیچ ارتباطی به مکس هم نداره... خوشبختانه من اصلا شیفته این تکنولوژی های ارک استار و اون انیمیشن هاش نشدم! این کار ها فقط برای این بود که طرفدار ها رو بیاره سمت خودش ولی برای من اصلا چیز جالبی که نبود هیچ بیشتر با این کار ارک استار خودش رو مسخره کرد! اصولا راک استار میخواد بازی هاش رو اینطوری به نمایش بزاره برا همین هم هست GTA یا بقیه بازی هاش محبوب شدن!

شخصیت مکس که هیچ شباهتی به اصل خودش نداره یه ماشین ادم کشی هست که با بولت تایم و صدای اون تبدیل شده به مکس پین! چیزی که راک استار سعی داشته فقط بازیی شبیه به مکس بسازه به نظر من اصلا هم جالب نبود.

داستان سرایی بازی هم که مضحک بود! کسی که داستان GTA و Red dead رو نوشته هست به نظرم بهتره بره برای همین سری داستان بگه بهتر باشه چون این یارو اصلا برای اینطوری داستان ها بدرد نمیخوره! سم لیک هم که نباشه باید با یه داستان مسخره روبرو باشیم که همینطوری هم بود با اون شخصیت پردازی داغونش!

این بازی کلا چند چیز خوب داره... گرافیک عالی و انیمیشن زیبا و نرم به همراه سیستم کاور جالب و گیم پلی ولی هیچ ارتباطی به مکس نداره از اونجایی که از نظر خودم بازی رو مسخره کردن ارزشی برای این بازی نمیبینم حتی برای نمره دادن!
    هر چقدر این بازی تو اون موارد که اشاره شد شاهکار باشه باز هم با داستان و شخصیت پردازی گند زدن به بازی این شخصیت هم یه یارویی هست که فقط آدم میکشه فقط با یه سری جزئیات قبل شده شبیه به مکس پین!

البته یه بخش جالب دیگه تو بازی مربوط میشه به مولتی پلیر بازی باید گفت سازنده عالی کار کرد رو این مورد...

نظر شخصی خودم رو این بازی نمره 7 هست! ولی موارد خوب بازی هم باید در نظر گرفت بخش داستانی افتضاح ترین بخش بازی و شخصیت پردازی مکس هم مضخرف تر!

گیم پلی , گرافیک و صدا گذاری و همینطور بخش چند نفره خوب از نکات جالب بازیه... اگر این بازی مکس پین نبود شاید میشد به یه بازی زیبا بهش نگاه کرد ولی راک استار اصلا کار جالبی رو نمایش نداد.
    ازین که دوستمون نظر خودشو شجاعانه بیان کرد متشکریم.
    این بازی خیلی خاصه:
    بستگی به دید ما از بازی داره طوری که: بازی میتونه یه عنوان منحصر به فرد و فوق العاده باشه در سوی مقابل میتونه یک بازی معمولی و صرفا یک درآمد پولی واسه سازندش باشه
    بازم میگم شجاعت شما در مورد بیان نظرتون قابل تقدیره

مکس پین 3 از لحاظ کیفیت ساخت و استفاده از تکنولوژی های روز و هنر اجرای چنین بازی رو کنسول های چند سال پیش و ... واقعا عالی هستش ولی از لحاظ جو و اتمسفر و داستان و شخصیت پردازی خود مکس تفاوت هایی رو در زائقه ی افراد شکل میده که بیان نشه بهتره.
    گرچه نمیشه ازین موضوع گذشت که: این ما هستیم که باید از یک بازی خوشمون بیاد یا نیاد و به حرف کسی نیست.
    و این دقیق بستگی به زاویه دید ما نسبت به بازی دارد.
    Last edited by CRIS Joon CR7; 24-05-2012 at 10:02.

14. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

الان واسه دان گذاشتن اینو؟ و اصلا اومده؟ و کی میاد اگه نیومده؟

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

الان واسه دان گذاشتن اینو؟ و اصلا اومده؟ و کی میاد اگه نیومده؟
    نسخه ی pc این بازی 12 خرداد منتشر میشهالبته باید 9 خرداد منتشر میشد که سه روز تاخیر خورد

17. این کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •