دوست عزیز میشه عکس از جعبه گوشی بذاری. ممنون
دوست عزیز میشه عکس از جعبه گوشی بذاری. ممنون
شما در صفحه ي اصلي گوشيت more رو بزن بعد status بعد برو از اينجا ببين cda چگونه است!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعلومه نميتوني تو گوشي اديتش كنيد! چون اون پوشه protected هست
اين كه رمت هم خونده نمي شه ربطي به اين كارت نداره! من خودم اين كار رو كردم و الان آيكون هام آي فون هست!
با كابل وصل كن گوشيت رو به pc و file manager رو انمتخاب كن ببين چي ميشه
معلومه نميتوني تو گوشي اديتش كنيد! چون اون پوشه protected هست
اين كه رمت هم خونده نمي شه ربطي به اين كارت نداره! من خودم اين كار رو كردم و الان آيكون هام آي فون هست!
با كابل وصل كن گوشيت رو به pc و file manager رو انمتخاب كن ببين چي ميشه[/QUOTE]
ممنون از راهنمايتون دوست عزيز الان پوشه resource پيدا كردم . اما نمي دونم اين فايلي كه از نت دانلود كردم يه پوشه به نام resource هست و گفته داخل resource مموري تون كپي كنين اما داخل K:\resource\apps گوشيم اسم چند تا از برنامه هايه كه نصبشون كردمه ! اينا پاك نشه !!؟ ميشه يكم راهنماي كنين يا اگه فايلي هست بذارين واسه دانلود ممنونتون ميشم
ممنون دوست عزيزم همه ايكون ها رو عوض كردم مثل علامت آنتن باتري و منو....
اینکارو کردم بازم نشد
![]()
Last edited by saeid127; 13-03-2008 at 09:28.
بچه ها اون برنامه جاوا که روی گوشی های UIQ 3 اجرا میشد و یه قفل مشابه قفلی که ایفون داره رو شبیه سازی میکرد یادتونه؟
خب حالا برنامه SIS اون تولید شده ...یعنی اینکه دیگه واقعا قابل استفاده هست...چون اون نسخه جاوا هم باتری زیاد مصرف میکرد..و هم یکسری مشکلات و عیب هایی داشت مثل استفاده زیاد از رم و...حالا میتونید نسخه SIS گوشی رو دانلود کنید و با خیال راحت استفاده کنید
دانلود:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وبلاگ خوبی هست.حتما یک سر بزنید.
این توضیحات درسته البته تو ایران بایدی وجود نداره . مال من یارو به اسم 1 گیگ به آشنامون فروخت اما 512 کرد تو پاچموناما جدیدا همه رم یک گیگ روشونه .
برنامه Black berry هم یه برنامه ی آنلاینه که برای به روز رسیانی تقویم و ساعت و کلا کارای آنلاین مثل چک کردن ایمیل و غیره رو انجام میده . چیز جالبیه اما متاسفانه تو ایران ......................
یه سوال داشتم از دوستان
من Cid گوشیم رو چک کردم . مال هنگ کنگه . حالا میفهمم چرا اینقدر گیر داده به هنگ کنگ و زبان و خط عجق وجق آسیای جنوب شرقی . با هیچ جای گوشیم مشکل ندارم و میتونم بگم کاملترین چیزیه که تو عمرم به عنوان یه موبایل و گوشی تلفن باهاش برخورد کردم .
فقط خیلی دوست دارم زبان فارسی رو هم روش داشته باشم . بخاطر کار با Word و Exell
پچ فارسی رو هم دانلود کردم . به نظر شما اگه نصبش کنم مشکلی پیش میاد ؟؟؟ یادمه یه نفر مشکل پیدا کرده بود . البته اون با چنج کردن CID بود . میخوام بدونم اگه پچ فارسی رو روش نصب کنم مشکلی برا گوشی پیش میاد یا نه .
آیا لازمه که قبل از نصب پچ گوشیمو آپدیت کنم ؟؟؟
از دوستان با تجربه میخوام راهنماییم کنن .
خیلی ممنون .
یه سوال داشتم از دوستان
من Cid گوشیم رو چک کردم . مال هنگ کنگه . حالا میفهمم چرا اینقدر گیر داده به منطقه زمانی هنگ کنگ و زبان و خط عجق وجق آسیای جنوب شرقی . با هیچ جای گوشیم مشکل ندارم و میتونم بگم کاملترین چیزیه که تو عمرم به عنوان یه موبایل و گوشی تلفن باهاش برخورد کردم . و با اطمینان میگم که عمرا این گوشی رو عوض نمی کنم .
فقط خیلی دوست دارم زبان فارسی رو هم روش داشته باشم . بخاطر کار با Word و Exell
پچ فارسی رو هم دانلود کردم . به نظر شما اگه نصبش کنم مشکلی پیش میاد ؟؟؟ یادمه یه نفر مشکل پیدا کرده بود . البته اون با چنج کردن CID بود . میخوام بدونم اگه پچ فارسی رو روش نصب کنم مشکلی برا گوشی پیش میاد یا نه .
آیا لازمه که قبل از نصب پچ گوشیمو آپدیت کنم ؟؟؟
از دوستان با تجربه میخوام راهنماییم کنن .
خیلی ممنون .
لينكش مشكل داره اگه لطف كنين دوستاني كه دانلود كردن يه جاي ديگه آپلود كنن و بگذارن اينجا ممنون ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)