تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 97 از 503 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

• بله. البته سری جدیدش رو جعبش برچسب داره که به این نکته اشاره کرده . برنامه BlackBerry هم روش هست که من مورد استفادش رو نمی دونم.
    • آدرس دقیق مغازه هم می گم الان حضور ذهن ندارم.
    • در مورد باطری واقعا محشره من 8 ساعت شارِژه اولیه کردم با اینکه زیاد ازش کار کشیدم الان سه روزه تقریبا شارژه داره !!!!! . من صداشو با 3250 که عاشق صداش بودم مقایسه کردم باید بگم چیزی ازش کم نداشت شاید هم برابری کنه. سرعت منوها هم خیلی خوبه.
    دوست عزیز میشه عکس از جعبه گوشی بذاری. ممنون

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

شما در صفحه ي اصلي گوشيت more رو بزن بعد status بعد برو از اينجا ببين cda چگونه است!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    محمد جان مرسي خيلي ممنون اما من يه فايل دانلود كردم كه پوشه resource بايد در فايل resource مموري Copy كنم كه بشه ايكون ها تبديل به IPHONE . حالا مشكلم نميدونم چيه وقتي Rame گوشيو داخل
    RameReader ميذارم سيستم هنگ ميكنه اصلا Ram نميخونه . و سوال دومم اينه كه اگه اين كارو بكنم مشكلي براي گوشيم و يا برنامه هاي گوشيم پيش نمي ياد !?
    معلومه نميتوني تو گوشي اديتش كنيد! چون اون پوشه protected‌ هست
    اين كه رمت هم خونده نمي شه ربطي به اين كارت نداره! من خودم اين كار رو كردم و الان آيكون هام آي فون هست!
    با كابل وصل كن گوشيت رو به pc و file manager رو انمتخاب كن ببين چي ميشه

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

معلومه نميتوني تو گوشي اديتش كنيد! چون اون پوشه protected‌ هست
    اين كه رمت هم خونده نمي شه ربطي به اين كارت نداره! من خودم اين كار رو كردم و الان آيكون هام آي فون هست!
    با كابل وصل كن گوشيت رو به pc و file manager رو انمتخاب كن ببين چي ميشه[/QUOTE]

ممنون از راهنمايتون دوست عزيز الان پوشه resource پيدا كردم . اما نمي دونم اين فايلي كه از نت دانلود كردم يه پوشه به نام resource هست و گفته داخل resource مموري تون كپي كنين اما داخل K:\resource\apps گوشيم اسم چند تا از برنامه هايه كه نصبشون كردمه ! اينا پاك نشه !!؟ ميشه يكم راهنماي كنين يا اگه فايلي هست بذارين واسه دانلود ممنونتون ميشم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض Tanx

سلام...دقیق متوجه نشدم...در کل پیشنهاد می کنم از برنامه های جانبی و همچنین ترفند های خاص برای تغییر آیکون ها استفاده نکنید...نمونش مشکل شماست...
    راهی که من پیشنهاد دادم چون بر اساس امکانات خود گوشی هست کوچکترین مشکلی رو ایجاد نمی کنه.
    سوالی بود در خدمتم...
    ممنون دوست عزيزم همه ايكون ها رو عوض كردم مثل علامت آنتن باتري و منو....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برای نصب فلش پلیر این کارها رو بکن.

1. مرورگر Internet Explorer رو باز کن.

2. آدرس زیر رو در مرورگر وارد کن و اینتر را بزن.

کد:
    3. تیک قسمت گوگل تولبار رو بر دار تا بر روی سیستم نصب نشه اما در عوض تیک قسمت I Agree to the ... را بزن.

4. اگر فایروال داری کاملا غیر فعالش کن . حتی آیکونش هم نباید در قسمت System try بمونه.

5. اگر از برنامه های AntiSpyware مانند Spyware Doctor, Spy Sweeper که جلوی نصب اکتیو اکس ها رو
    میگیرند استفاده میکنید . آنها رو نیز فعلا غیر فعال کنید تا فلش پلیر با موفقیت نصب بشه.

حالا بر روی دکمه اینستال که در سایت باز شده کلیک کنید و اجازه نصب اکتیو اکس را که ممکنه با یک پیغام
    زرد رنگ در بالای مرورگر بهتون نشون بده را بدهید. در غیر این صورت فلش پلیر نصب نمیشود.
    اینکارو کردم بازم نشد

Last edited by saeid127; 13-03-2008 at 09:28.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بچه ها اون برنامه جاوا که روی گوشی های UIQ 3 اجرا میشد و یه قفل مشابه قفلی که ایفون داره رو شبیه سازی میکرد یادتونه؟

خب حالا برنامه SIS اون تولید شده ...یعنی اینکه دیگه واقعا قابل استفاده هست...چون اون نسخه جاوا هم باتری زیاد مصرف میکرد..و هم یکسری مشکلات و عیب هایی داشت مثل استفاده زیاد از رم و...حالا میتونید نسخه SIS گوشی رو دانلود کنید و با خیال راحت استفاده کنید

دانلود:

کد:
    منبع:
    کد:

وبلاگ خوبی هست.حتما یک سر بزنید.

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

• بله. البته سری جدیدش رو جعبش برچسب داره که به این نکته اشاره کرده . برنامه BlackBerry هم روش هست که من مورد استفادش رو نمی دونم.
    • آدرس دقیق مغازه هم می گم الان حضور ذهن ندارم.
    • در مورد باطری واقعا محشره من 8 ساعت شارِژه اولیه کردم با اینکه زیاد ازش کار کشیدم الان سه روزه تقریبا شارژه داره !!!!! . من صداشو با 3250 که عاشق صداش بودم مقایسه کردم باید بگم چیزی ازش کم نداشت شاید هم برابری کنه. سرعت منوها هم خیلی خوبه.
    این توضیحات درسته البته تو ایران بایدی وجود نداره . مال من یارو به اسم 1 گیگ به آشنامون فروخت اما 512 کرد تو پاچمون اما جدیدا همه رم یک گیگ روشونه .
    برنامه Black berry هم یه برنامه ی آنلاینه که برای به روز رسیانی تقویم و ساعت و کلا کارای آنلاین مثل چک کردن ایمیل و غیره رو انجام میده . چیز جالبیه اما متاسفانه تو ایران ......................

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه سوال داشتم از دوستان
    من Cid گوشیم رو چک کردم . مال هنگ کنگه . حالا میفهمم چرا اینقدر گیر داده به هنگ کنگ و زبان و خط عجق وجق آسیای جنوب شرقی . با هیچ جای گوشیم مشکل ندارم و میتونم بگم کاملترین چیزیه که تو عمرم به عنوان یه موبایل و گوشی تلفن باهاش برخورد کردم .
    فقط خیلی دوست دارم زبان فارسی رو هم روش داشته باشم . بخاطر کار با Word و Exell
    پچ فارسی رو هم دانلود کردم . به نظر شما اگه نصبش کنم مشکلی پیش میاد ؟؟؟ یادمه یه نفر مشکل پیدا کرده بود . البته اون با چنج کردن CID بود . میخوام بدونم اگه پچ فارسی رو روش نصب کنم مشکلی برا گوشی پیش میاد یا نه .
    آیا لازمه که قبل از نصب پچ گوشیمو آپدیت کنم ؟؟؟

از دوستان با تجربه میخوام راهنماییم کنن .
    خیلی ممنون .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه سوال داشتم از دوستان
    من Cid گوشیم رو چک کردم . مال هنگ کنگه . حالا میفهمم چرا اینقدر گیر داده به منطقه زمانی هنگ کنگ و زبان و خط عجق وجق آسیای جنوب شرقی . با هیچ جای گوشیم مشکل ندارم و میتونم بگم کاملترین چیزیه که تو عمرم به عنوان یه موبایل و گوشی تلفن باهاش برخورد کردم . و با اطمینان میگم که عمرا این گوشی رو عوض نمی کنم .
    فقط خیلی دوست دارم زبان فارسی رو هم روش داشته باشم . بخاطر کار با Word و Exell
    پچ فارسی رو هم دانلود کردم . به نظر شما اگه نصبش کنم مشکلی پیش میاد ؟؟؟ یادمه یه نفر مشکل پیدا کرده بود . البته اون با چنج کردن CID بود . میخوام بدونم اگه پچ فارسی رو روش نصب کنم مشکلی برا گوشی پیش میاد یا نه .
    آیا لازمه که قبل از نصب پچ گوشیمو آپدیت کنم ؟؟؟

از دوستان با تجربه میخوام راهنماییم کنن .
    خیلی ممنون .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بچه ها اون برنامه جاوا که روی گوشی های UIQ 3 اجرا میشد و یه قفل مشابه قفلی که ایفون داره رو شبیه سازی میکرد یادتونه؟

خب حالا برنامه SIS اون تولید شده ...یعنی اینکه دیگه واقعا قابل استفاده هست...چون اون نسخه جاوا هم باتری زیاد مصرف میکرد..و هم یکسری مشکلات و عیب هایی داشت مثل استفاده زیاد از رم و...حالا میتونید نسخه SIS گوشی رو دانلود کنید و با خیال راحت استفاده کنید

دانلود:

کد:
    منبع:
    کد:

وبلاگ خوبی هست.حتما یک سر بزنید.
    لينكش مشكل داره اگه لطف كنين دوستاني كه دانلود كردن يه جاي ديگه آپلود كنن و بگذارن اينجا ممنون ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •